Rozmowy o polityce - dyskusja, polemika, poglądy opinie

Status
Zamknięty.
A

Anonymous

slawektor napisał:
Mam nadzieję, że część naszego narodu z mentalnością niewolnika( Michnikowi Putin rozwalił 20 lat pracy) pojmie wreszcie, że możemy jeść z własnego stołu,a nie spod czyjegoś.
Muszę Cię zmartwić ale...nad tą mentalnością niewolnika pracowali całe pokolenia.Jak ktoś od zawsze jadł spod stołu to nigdy się nie "wyprostuje" i nie będzie z niego korzystał normalnie.
Walka o rząd dusz nie jest jeszcze całkowicie przegrana,ale straty są olbrzymie i bardzo ciężko będzie je nadrobić :papież .

Areopagita

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
15
Miasto
różne
Panowie, to ja spróbuję rozładować sytuację żartem. Otóż zielone ludziki istnieją i najechały Ukrainę. Jest podejrzenie, że mogą być wrogo nastawieni.

A

Anonymous

Julia Tymoszenko w wywiadzie dla "Sterna" ujawniła, że Putin postawił Ukrainie ultimatum:
"Janukowycz wraca, jako prezydent UA - Krym wasz".

fiodor99

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
86
Miasto
25° 47' N 80° 13' W
slawektor napisał:
Julia Tymoszenko w wywiadzie dla "Sterna" ujawniła, że Putin postawił Ukrainie ultimatum:
To się nazywa przyjaźń :szydera

A

Anonymous

W końcu dlatego ZSRR uważano za wielkiego brata, a nie wielkiego przyjaciela. Bo przyjaciela można sobie wybrać, a brata nie :szydera

A

Anonymous

slawektor napisał:
Dziwne :eek: ja gdzieś wyczytałem,że janukowycz się zawinął do Domu Ojca...w jego wypadku : Szatana :szydera .

A

Anonymous

@Hornet
Też to czytałem. Złego diabli nie biorą :)

W nawiązaniu do Dnia Kobiet.

BiOXqplIAAAJLE9.jpg

Areopagita

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
15
Miasto
różne
A

Anonymous

Prawda jest taka, że Putin i tak zrobi co mu się będzie podobało. Przez tyle lat USA i UE pozwalały mu na swobodne hasanie. Ile razy zakręcał kurki, wprowadzał embargo na jakieś towary? O ataku na Gruzję nie wspomnę. Nikt nie reagował, to teraz mamy co mamy. Pomalutku imperium jest odbudowywane. Można gadać, że kraj biedny, że ludzie wspaniali itp. Tylko tym ludziom non stop jest puszczany ich własny TVN24, czytają ich wersje Gazety.. 90% bezgranicznie wierzy władzy.
Mnie tylko ciekawi reakcja "polskich" polityków. Nagle Vladimir jest zły? Tusk o tym wiedział tylko siedział cicho, żeby nie rozjuszyć niedźwiedzia? Ciekawe.
Pozdrawiam :)

A

Anonymous

Czekam i czekam i się chyba nie doczekam. Nikt nie skomentował zachowania znanej z obiektywizmu :wariat (zwłaszcza gdy informuje o dokonaniach pewnej partii) GP wobec ks Isakowicza. Wyobraźcie sobie co by się działo gdyby GW zablokowała artykuł o bratnich rewolucjonistach z ukrainy :friends :eek: :szydera :szydera

Status
Zamknięty.
Do góry