A
Anonymous
marsellus - dawno nie było mnie na forum i szczerze mówiąc nie przekopywałem się przez wszystkie posty i tematy. Ale powiem Ci od siebie, że czytałem i kupowałem GP od 2-3 lat. I teraz przestałem. (mimo mojego szacunku za to co robią w sprawie katastrofy smoleńskiej) Ukrainą przegięli pałę ostro (moim zdaniem) broniąc ich jak niepodległości, a nie pamiętając o UPA i o tym kto zaczyna przejmować władzę nad zachodem Ukrainy. Żeby zaraz się nie okazało, że Ukraińcy nam kawałek Polski odkroją.. Potem na jakimś portalu o oskarżeniach ks. Isakowicza i powiem, że w tym momencie bardziej wierzę jemu. Od jakiegoś miesiąca nie miałem w ręce GP, więc siłą rzeczy nie wiem co się tam wyprawia. Jestem zdecydowanie po prawej stronie, ale trzeba bronić przede wszystkim naszego interesu, Polski. A to, że Korwina uznali za polityka wspierającego Rosję to w ogóle przegięcie..
Oczywiście, że nie można pozwolić Putinowi na to co wyprawia ( i tu się z Sakowiczem zgadzam), ale nie można gloryfikować Ukraińców. Nie popadajmy w skrajności! Nie zaprzeczajmy, że na Majdanie nie było flag UPA, portretów Bandery itp. Ich mam wspierać? Mają roszczenia terytorialne wobec Polski? Mają. Polecam piosenkę...
Oczywiście, że nie można pozwolić Putinowi na to co wyprawia ( i tu się z Sakowiczem zgadzam), ale nie można gloryfikować Ukraińców. Nie popadajmy w skrajności! Nie zaprzeczajmy, że na Majdanie nie było flag UPA, portretów Bandery itp. Ich mam wspierać? Mają roszczenia terytorialne wobec Polski? Mają. Polecam piosenkę...