Security SecureSafe Pro za darmo

A

Anonymous

Za pierwszy razem podaję położenie pliku, który można zachować na przyszłość. Później podaję nową procedurę instalacji po przerwie. Siłą rzeczy będzie to się powtarzać, ale przynajmniej wiem, że podałem wszystko w sposób tak prosty, że nikt nie będzie mnie męczył pytaniami: Jak to zrobić?.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
27897
Miasto
Trololololo
ale wam się nudzi, nie macie nic innego do roboty jak się żreć ?? oj dzieci dzieci :jezyk

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
41831
Miasto
Gdzieś w Polsce
giveawayday i antbil007 ludzie na Was patrzą :zawsty

Jak już tak chcecie na ostro, to jest taki temat z polemiką w tytule :p :p :p

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4366
Miasto
Polska
OXYGEN THIEF napisał:
ale wam się nudzi, nie macie nic innego do roboty jak się żreć ?? oj dzieci dzieci :jezyk

Kamelka napisał:

Z całym szacunkiem Oxy, Kamelka. Proszę prześledzić cały tok polemiki.
Owieczką nie jestem i nie pozwolę sobie, żeby ktokolwiek bezkarnie wypisywał o mnie wszystko, co mu ślina na papier przyniesie.
Dziwię się tylko, że moderatorzy tolerują przejawy kaszu: ksenofobii, antysemityzmu i szowinizmu. Jeśli taki charakter ma mieć to forum, to proszę to określić jednoznacznie, nie będzie wtedy jakichkolwiek wątpliwości i zastrzeżeń.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
27897
Miasto
Trololololo
antbil007 napisał:
OXYGEN THIEF napisał:

Kamelka napisał:

Z całym szacunkiem Oxy, Kamelka. Proszę prześledzić cały tok polemiki.
Owieczką nie jestem i nie pozwolę sobie, żeby ktokolwiek bezkarnie wypisywał o mnie wszystko, co mu ślina na papier przyniesie.
Dziwię się tylko, że moderatorzy tolerują przejawy kaszu: ksenofobii, antysemityzmu i szowinizmu. Jeśli taki charakter ma mieć to forum, to proszę to określić jednoznacznie, nie będzie wtedy jakichkolwiek wątpliwości i zastrzeżeń.

antibil007 spokojnie, jak to mówią - kumam czaczę :francuz ale pewnych wywodów nie mogę tu napisać bo zaraz będzie jaki to jestem niedobry, jak ograniczam "wolność słowa" i takie inne bzdety niepotrzebnie zasyfiające głowę.Zresztą usuwać postów za bardzo mi się nie chce, wolę kasować całe tematy.

A

Anonymous

To ja pousuwałem i już jest słodko :klawik. Choć wątpię żeby sprawa nie trafiła przed oblicze wielkiego elektronika Antka M :szydera :szydera

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4366
Miasto
Polska
OXYGEN THIEF napisał:
... jak to mówią - kumam czaczę :francuz
Po czaczy bywa wielokroć, że trudno jest cokolwiek kumać. Pewnie wiesz, jak czacza smakuje. :dziwak
Miałem przyjemność pierwszy raz spróbować jej w Batumi.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Camel1965

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
35191
SecureSafe Password Manager Pro Giveaway
Promocja nie działa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry