Elvis_JXL napisał:Za darmo przez 72 godziny
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Dzięki za info, warto skorzystać, bo to najnowsza wersja 1.4.0.636.
Elvis_JXL napisał:Za darmo przez 72 godziny
czy w tym czasie należy go zainstalować, czy można w późniejszym terminie ?Trane napisał:Elvis_JXL napisał:Za darmo przez 72 godziny
mavio napisał:czy w tym czasie należy go zainstalować, czy można w późniejszym terminie ?Trane napisał:Elvis_JXL napisał:Za darmo przez 72 godziny
Promocja kończy się 17.07.29016 r., więc po 16.07.2016 r. zapewne instalacja się powiedzie, ale jako zwykła wersja trial.
Nie ma szans. Te wszystkie instalki promocyjne SD wymagają połączenia z internetem w celu weryfikacji. Jak skończy się promocja to nie da rady zainstalować.OXYGEN THIEF napisał:Promocja kończy się 17.07.29016 r., więc po 16.07.2016 r. zapewne instalacja się powiedzie, ale jako zwykła wersja trial.
Można to łatwo sprawdzić, wystarczy zablokować cały ruch sieciowy przed instalacją + zmienić datę w systemie i zainstalować ale myślę że nie ma tu ograniczenia czasowego choć oczywiście mogę się mylić.
Dzięki za infodong napisał:Owszem, można zainstalować program w późniejszym terninie. Wystarczy wrócić do mojego poprzedniego wpisu (http://programyzadarmo.net.pl/progr...adow-defender-za-darmo-t13709-90.html#p175893), postępując analogicznie z wersją obecną.
Dodam tylko, że pliki Setup_x64.exe oraz Setup_x86.exe można wypakować w dowolnym programie rozpakowującym, np. WinRAR.
Pozdrawiam
hehe... kluczyk z jakiejś promocji na FB z 2013 wpisałem i działa... i mam jeszcze 2 z tej samej promocjiElvis_JXL napisał:Można się bawić też w podmianę plików jak ktoś chce, ale tyle już było konkursów na ten program na tym forum i na innych, że większość zainteresowanych nim powinna mieć już licki lifetime
Zapewne takkorben napisał:Czy wykonanie image'u po instalacji SD a późniejsze przywrócenie obrazu umożliwi dalsze korzystanie z niego czy.... nie?