Security Shadow Defender za darmo !

Trane

Świeżak
Reakcje/Polubienia
8

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
27909
Miasto
Trololololo
Promocja kończy się 17.07.29016 r., więc po 16.07.2016 r. zapewne instalacja się powiedzie, ale jako zwykła wersja trial.

Można to łatwo sprawdzić, wystarczy zablokować cały ruch sieciowy przed instalacją + zmienić datę w systemie i zainstalować ale myślę że nie ma tu ograniczenia czasowego choć oczywiście mogę się mylić. :guma

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
850
OXYGEN THIEF napisał:
Promocja kończy się 17.07.29016 r., więc po 16.07.2016 r. zapewne instalacja się powiedzie, ale jako zwykła wersja trial.

Można to łatwo sprawdzić, wystarczy zablokować cały ruch sieciowy przed instalacją + zmienić datę w systemie i zainstalować ale myślę że nie ma tu ograniczenia czasowego choć oczywiście mogę się mylić. :guma
Nie ma szans. Te wszystkie instalki promocyjne SD wymagają połączenia z internetem w celu weryfikacji. Jak skończy się promocja to nie da rady zainstalować.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
27909
Miasto
Trololololo

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
850
Można się bawić też w podmianę plików jak ktoś chce, ale tyle już było konkursów na ten program na tym forum i na innych, że większość zainteresowanych nim powinna mieć już licki lifetime :guma

sowa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
220
Elvis_JXL napisał:
Można się bawić też w podmianę plików jak ktoś chce, ale tyle już było konkursów na ten program na tym forum i na innych, że większość zainteresowanych nim powinna mieć już licki lifetime :guma
hehe... kluczyk z jakiejś promocji na FB z 2013 wpisałem i działa... i mam jeszcze 2 z tej samej promocji :zaciesz

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
850
No była taka promocja, chyba 500 kluczy wtedy dawali :piwko

korben

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Czy wykonanie image'u po instalacji SD a późniejsze przywrócenie obrazu umożliwi dalsze korzystanie z niego czy.... nie?

helium

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
2578
Miasto
Kraków
korben napisał:
Czy wykonanie image'u po instalacji SD a późniejsze przywrócenie obrazu umożliwi dalsze korzystanie z niego czy.... nie?
Zapewne tak :ok

fishmark

Świeżak
Reakcje/Polubienia
47
Wykonanie obrazu po instalacji SD- używam do tego Aomei Backuper a następnie przywrócenie systemu z tego obrazu umożliwia dalsze korzystanie z Shadow Defendera ; więc Kolego korben
instaluj ten wspaniały program i ciesz się jego możliwościami.

Do góry