- Reakcje/Polubienia
- 56070
Tutaj jest:"Wyślij odnośnik e-mailem" nie mam ani na starym, ani na nowym profilu. Gdzie jej szukać?
Tutaj jest:"Wyślij odnośnik e-mailem" nie mam ani na starym, ani na nowym profilu. Gdzie jej szukać?
Fakt, trochę to ukryli i lepiej byłoby mieć to pod PPM. A poza tym, warto się zawsze zaznajomić z wszystkimi ustawieniami używanego programuŁo matko, ale skitrany :/ Na FF i CF mam to na wierzchu, nawet PPM nie muszę klikać
Zmyliło mnie to, że na starym profilu miałam taką opcję pod PPM, ale okazało się, że najwyraźniej dodał ją GMAIL Watcher. To dodatek do powiadamiania o nadejściu maila i nic w jego opcjach nie było o tym, więc nie skojarzyłam.. A poza tym, warto się zawsze zaznajomić z wszystkimi ustawieniami używanego programu
Odpowiada za to opcja "Chroń siebie i swoje urządzenie przed niebezpiecznymi witrynami"Pobierałam sobie dziś pliki i wyskoczył mi komunikat, że zostały zablokowane ze względów bezpieczeństwa. Weszłam więc w ustawienia prywatności i bezpieczeństwa, żeby sprawdzić, czy można to blokowanie wyłączyć. Niestety nic takiego nie znalazłam
To nowe API ma w zasadzie ułatwiać płatności w internecie, ale ze względów bezpieczeństwa zalecałbym to wyłączyć (złośliwe strony mogą wykorzystać ewentualne luki). Tutaj znajdziesz więcej informacji:Za to zauważyłam dziwną opcję: "Zezwalaj stronom na sprawdzanie, czy masz zapisane formy płatności". Co to w ogóle znaczy i do czego służy? Powinnam to włączyć czy wyłączyć?
Pewnie to takie: wyślij nam login i hasło do banku a MY już zadbamy o Twoje finanseOdpowiada za to opcja "Chroń siebie i swoje urządzenie przed niebezpiecznymi witrynami"
To nowe API ma w zasadzie ułatwiać płatności w internecie, ale ze względów bezpieczeństwa zalecałbym to wyłączyć (złośliwe strony mogą wykorzystać ewentualne luki). Tutaj znajdziesz więcej informacji:Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!