Ostatnia edycja:
To dziewczę jest dosyć mocno dociekliwe więc stwierdziłem że podanie linka do programu wystarczytrzeba bylo wyrazniej....
Przejdź do Ustawienia/Zaawansowane i wyłącz opcję "Otwórz nową stronę na pierwszym planie"Co można zrobić, aby odnośniki były otwierane w nowej karcie w tle? Teraz, kiedy otwieram w nowej karcie, to mi od razu do niej przechodzi
To miałam wcześniej wyłączone, włączyłam dopiero dziś i o tym przecież nawet dopiero co napisałam:Edit 2: nie wiem gdzie to jest w polskiej wersji jezykowej. W angielskiej idziesz do: settings, WYSZUKUJESZ SEARCH i masz w sekcji: Misc takie: Drag & drop text to search. Drag & drop link to open.
Czy jest włączone czy wyłączone, nie ma to żadnego wpływu na ten konkretny problemOK, otwieranie odnośników w nowej karcie w tle udało mi się osiągnąć włączając opcję "Przeciągnij i upuść tekst aby wyszukać lub odnośnik aby otworzyć".
Czy chodzi ci o wysłanie linka przez email? Bo jest opcja "Wyślij odnośnik e-mailem"Zaktualizowałam do najnowszej wersji i nadal nie mam opcji "wyślij link do strony"