senior38 napisał:Skąd pobrać ten link spolszczenia?Proszę o podpowiedz.
tutaj maszsenior38 napisał:Skąd pobrać ten link spolszczenia?Proszę o podpowiedz.
Link spolszczenia jest w opisie filmu na You Tube. Wystarczy otworzyć film na You tube, zrobiłem w ten sposób bo zależy mi na oglądalności. Przepraszam wszystkich za niedogodność i pozdrawiam.
Zeno napisał:Dobrze Janie, że to napisałeś - będziemy (a przynajmniej ja) oglądać na YouTube.
Póki co to chyba najlepszym wzięciem cieszy się filmik z upgrade'm lewej siódemki. Co za czasy.![]()
Swoją drogą wg mnie powinieneś dorzucać do tytułów określenie "Tutorial", bo ludzie chyba tak wyszukują w Google'ach.![]()
Będzie spolszczenie do wersji 8. Znalazłem program dzięki któremu możliwa jest edycja plików z rozszerzeniem MO. Niestety program jest w wersji darmowej a wersja PRO kosztuje. Wersja Pro oferuje pewną automatyzację tłumaczeń a do przetłumaczenia jest ponad 3000 linijek tekstu. Częściowe spolszczenie już zrobiłem i działa, opublikuję niebawem. PozdrawiamWitam.
Będzie może spolszczenie do "CyberLink PhotoDirector 8 Ultra"?
Dziękuję.
Znalazłem program dzięki któremu możliwa jest edycja plików z rozszerzeniem MO. Niestety program jest w wersji darmowej a wersja PRO kosztuje. Wersja Pro oferuje pewną automatyzację tłumaczeń a do przetłumaczenia jest ponad 3000 linijek tekstu.
Tak, ale darmowa wersja nie sugeruje podpowiedzi online , można to zrobić jedynie w wersji PRO, a ta kosztuje prawie dwie stówki