Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka

Link do spolszczenia w opisie filmu, pozdrawiam

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Re: Spolszczenie PhotoDirector7

senior38 napisał:
Skąd pobrać ten link spolszczenia?Proszę o podpowiedz.

Link spolszczenia jest w opisie filmu na You Tube. Wystarczy otworzyć film na You tube, zrobiłem w ten sposób bo zależy mi na oglądalności. Przepraszam wszystkich za niedogodność i pozdrawiam.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29856
Miasto
Trololololo
Re: Spolszczenie PhotoDirector7

senior38 napisał:
Skąd pobrać ten link spolszczenia?Proszę o podpowiedz.
tutaj masz
C88NMpU.jpg

ToGor

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
200
Miasto
Mazowieckie, Polska, Europa, Świat.
@ Emmers
Link spolszczenia jest w opisie filmu na You Tube. Wystarczy otworzyć film na You tube, zrobiłem w ten sposób bo zależy mi na oglądalności. Przepraszam wszystkich za niedogodność i pozdrawiam.

Trzeba było powiedzieć - "zasubskrybowałem" Twój kanał - myślę, że inni też mogą pomóc :scratch ;)
Pozdrawiam :england

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
He... Ja zasubskrybowałem już dawno, tylko te kciuki nie zawsze wciskam. Mogę się jednak poprawić w tej kwestii. :)

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Dzięki wszystkim, od trzech lat zarabiam na wyświetlaniu reklam w filmach na You Tube, kciuki nie mają na to żadnego wpływu jedynie oglądalność, ilość wyświetleń. Dzienny zarobek na wszystkich moich filmach to przeciętnie około 2 złotych, niby niedużo, ale jak się uzbiera 300 złotych to kwota ta wypłacana jest na moje konto. Kolejnej wypłaty spodziewam się dopiero w grudniu, chyba że oglądalność znacznie wzrośnie. Niestety nie mam na to wpływu Nikt nie jest w stanie przewidzieć, który z filmów stanie się hitem.

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Dobrze Janie, że to napisałeś - będziemy (a przynajmniej ja) oglądać na YouTube.
Póki co to chyba najlepszym wzięciem cieszy się filmik z upgrade'm lewej siódemki. Co za czasy. :facepalm
Swoją drogą wg mnie powinieneś dorzucać do tytułów określenie "Tutorial", bo ludzie chyba tak wyszukują w Google'ach. :yhy

marek7001

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
45
Miasto
Ostrołęka
Zeno napisał:
Dobrze Janie, że to napisałeś - będziemy (a przynajmniej ja) oglądać na YouTube.
Póki co to chyba najlepszym wzięciem cieszy się filmik z upgrade'm lewej siódemki. Co za czasy. :facepalm
Swoją drogą wg mnie powinieneś dorzucać do tytułów określenie "Tutorial", bo ludzie chyba tak wyszukują w Google'ach. :yhy

O właśnie, "Tutorial, tutek, test..." jak najwięcej wyrazów w tytule... subskrypcja i oglądalność idzie w górę :hi

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Witam.
Będzie może spolszczenie do "CyberLink PhotoDirector 8 Ultra"?
Dziękuję.
Będzie spolszczenie do wersji 8. Znalazłem program dzięki któremu możliwa jest edycja plików z rozszerzeniem MO. Niestety program jest w wersji darmowej a wersja PRO kosztuje. Wersja Pro oferuje pewną automatyzację tłumaczeń a do przetłumaczenia jest ponad 3000 linijek tekstu. Częściowe spolszczenie już zrobiłem i działa, opublikuję niebawem. Pozdrawiam

Grandalf

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
56075
Znalazłem program dzięki któremu możliwa jest edycja plików z rozszerzeniem MO. Niestety program jest w wersji darmowej a wersja PRO kosztuje. Wersja Pro oferuje pewną automatyzację tłumaczeń a do przetłumaczenia jest ponad 3000 linijek tekstu.

Należy Ci się szacunek, za pracę którą robisz :ok
Ale chciałem napisać jeszcze coś. Nie wiem jakiego programu używasz do translacji, ale pliki MO można konwertować do postaci PO (np. online
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
) i edytować w darmowym Poedit. Podczas użytkowania tworzy on sobie bazę tłumaczeń (wersja Pro ma jeszcze bazę online), którą potem można wykorzystać do wstępnej automatyzacji tłumaczenia.

Pozdrawiam

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Tak, ale darmowa wersja nie sugeruje podpowiedzi online , można to zrobić jedynie w wersji PRO, a ta kosztuje prawie dwie stówki

Grandalf

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
56075
Tak, ale darmowa wersja nie sugeruje podpowiedzi online , można to zrobić jedynie w wersji PRO, a ta kosztuje prawie dwie stówki

Sprawdzałem na discountach i była niedawno promocja 50%. Więc trzeba przypilnować następnej :)

Do góry