sheriff napisał:?? Jak rozumiem kod aktywuje rok korzystania z vpn z limitem dziennym 500 mb tak czy się mylę
sheriff napisał:?? Jak rozumiem kod aktywuje rok korzystania z vpn z limitem dziennym 500 mb tak czy się mylę
klimek69 napisał:sheriff napisał:?? Jak rozumiem kod aktywuje rok korzystania z vpn z limitem dziennym 500 mb tak czy się mylę
Wydaje mi się że bez limitu, po aktywacjii napis z limitem 500 mb znikł.
Pojawił sie napis "You are a flat rate user!Thank You"
vpn to raczej nie jest raczej proxy, bo tu nie ma żadnej anonimowaości , ani bezpieczeństwa szyfrowania połączeńSkórka nie warta wyprawki ten chu,chu VPN![]()
RadoCMG napisał:Badziew. Zainstalowałem, ale nie szło wklepać kodu. Wieszał się cały komp, więc wywaliłem. Nie wiem na co to dają :k......
Gonzoo napisał:4. Defragmentuj dyski komputera aby przyśpieszyć jego prace i stabilność systemu np programem O&O Defrag 15 ostatnio był w promocji niedawno
4. Defragmentuj dyski komputera aby przyśpieszyć jego prace i stabilność systemu np programem O&O Defrag 15 ostatnio był w promocji niedawno
andyxa napisał:Promo na windowsdeal przez 8 dni,
Steganos OkayFreedom VPN Premium za darmo na rok z nielimitowanym transferem1 Year Premium Flat Unlimited Traffic!![]()
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!