[ Szukam ] CCleaner Professional

Status
Zamknięty.

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Witam !

Szukam oryginalnej licki na CCleaner Professional ( lifetime ) w zamian dam lickę na NoVirusThanks EXE Radar Pro wygraną w konkursie !

A

Anonymous

licka nie pasi czy jak sam korzystam z tego i wszystko gra ,ale dać i jeszcze prosić trochę dziwne :scratch

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Dusiek napisał:
licka nie pasi czy jak sam korzystam z tego i wszystko gra ,ale dać i jeszcze prosić trochę dziwne :scratch

Nie oto chodzi ta licka była już na tym forum obecna swego czasu i została usunięta bo jak się okazało to ,, fake ''
( pirat ) my na forum publikujemy tylko oryginalne licki i programy a ja wyraźnie napisałem czego szukam !

A

Anonymous

Jakie fake była kiedyś taka promocja CCleaner na FB więc wszystko jest legal może trochę naciągane ale jest .

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Tu macie odpowiedź od producenta dotycząca tego waszego klucza : The key was not provided by Piriform and was never authorized for distribution to begin with. The license has since been disabled as it’s distribution violates Piriform’s EULA.

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Hornet napisał:
Tadziu-zdradzisz mi na kiego Ci licka do wersji Pro ?? Padłeś ofiarą PR-u :scratch

Hm mam taki kaprys :wariat
A tak na poważnie od najnowszej wersji CCleanera ale tylko w wersji Pro jest opcja automatycznego czyszczenia a ja jestem leniwy :dziwak

sPeRaCz

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
23
Dusiek napisał:
Jakie fake była kiedyś taka promocja CCleaner na FB więc wszystko jest legal może trochę naciągane ale jest .

Nigdy nie było ! Sam kiedyś pisałem do supportu w tej sprawie.

Tadek59 napisał:
The key was not provided by Piriform and was never authorized for distribution to begin with. The license has since been disabled as it’s distribution violates Piriform’s EULA.

I właśnie taką odpowiedź dostałem na e-mail.

Mam lickę na PRO zakupioną z rabatem, ale nie mogę się zalogować na MyAccount w Piriform od ponad miesiąca, support do tej pory milczy - mimo potwierdzenia zakupu z PayPal (akurat chciałem ją wstawić na "Bazarek"). Jeśli tylko uzyskam dostęp do konta to bardzo chętnie Ci ją przekaże.

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
sPeRaCz napisał:
Dusiek napisał:

Nigdy nie było ! Sam kiedyś pisałem do supportu w tej sprawie.

Tadek59 napisał:
The key was not provided by Piriform and was never authorized for distribution to begin with. The license has since been disabled as it’s distribution violates Piriform’s EULA.

I właśnie taką odpowiedź dostałem na e-mail.

Mam lickę na PRO zakupioną z rabatem, ale nie mogę się zalogować na MyAccount w Piriform od ponad miesiąca, support do tej pory milczy - mimo potwierdzenia zakupu z PayPal (akurat chciałem ją wstawić na "Bazarek"). Jeśli tylko uzyskam dostęp do konta to bardzo chętnie Ci ją przekaże.

Okay i zrobimy zamianę a ja dam tobie lickę na NoVirusThanks EXE Radar Pro :D

Mirko

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
7421

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Powiem szczerze że tę stronkę i kod znalazłem jakieś 4 tygodnie temu i rzeczywiście działa już nawet uaktualniałem CClenera na tym kodzie do nowszej wersji i co ciekawe wszystko okay !

Myślę że temat jest do zamknięcia :klawik.

Status
Zamknięty.
Do góry