Dusiek napisał:licka nie pasi czy jak sam korzystam z tego i wszystko gra ,ale dać i jeszcze prosić trochę dziwne![]()
Hornet napisał:Tadziu-zdradzisz mi na kiego Ci licka do wersji Pro ?? Padłeś ofiarą PR-u![]()
Dusiek napisał:Jakie fake była kiedyś taka promocja CCleaner na FB więc wszystko jest legal może trochę naciągane ale jest .
Tadek59 napisał:The key was not provided by Piriform and was never authorized for distribution to begin with. The license has since been disabled as it’s distribution violates Piriform’s EULA.
sPeRaCz napisał:Dusiek napisał:Jakie fake była kiedyś taka promocja CCleaner na FB więc wszystko jest legal może trochę naciągane ale jest .
Nigdy nie było ! Sam kiedyś pisałem do supportu w tej sprawie.
Tadek59 napisał:The key was not provided by Piriform and was never authorized for distribution to begin with. The license has since been disabled as it’s distribution violates Piriform’s EULA.
I właśnie taką odpowiedź dostałem na e-mail.
Mam lickę na PRO zakupioną z rabatem, ale nie mogę się zalogować na MyAccount w Piriform od ponad miesiąca, support do tej pory milczy - mimo potwierdzenia zakupu z PayPal (akurat chciałem ją wstawić na "Bazarek"). Jeśli tylko uzyskam dostęp do konta to bardzo chętnie Ci ją przekaże.