ale niestety po przedwczorajszej reinstalacji systemu i zainstalowaniu pandy klucza już nie przyjmuje.
hmm z dawnej, dawnej promocji na Pande miałem 3 roczne licki i używałem ich praktycznie na zmianę na 3 komputerach tzn. program aktywowany był jednym kluczem, po reinstalacji systemu na tym samym kompie użyty był innych klucz a tym pierwszym aktywowałem Pande przykładowo na 2 czy 3 kompie, taka czynność i różne kombinacje kluczy powtarzały się na pewno kilka razy i co prawda z racji aktywacji każdego z nich czas upływał ale nigdy nie musiałem robić żadnego resetowania licencjiOXYGEN THIEF napisał:ale niestety po przedwczorajszej reinstalacji systemu i zainstalowaniu pandy klucza już nie przyjmuje.
Nie przyjmuje ci klucza bo musisz "uwolnić" licencję czyli zresetować, aby to zrobić musisz założyć konto na
dodać swoją lickę i następnie ją zresetować.
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
![]()
To już wiesz dlaczego teraz musiszhmm z dawnej, dawnej promocji na Pande miałem 3 roczne licki i używałem ich praktycznie na zmianę na 3 komputerach tzn. program aktywowany był jednym kluczem, po reinstalacji systemu na tym samym kompie użyty był innych klucz a tym pierwszym aktywowałem Pande przykładowo na 2 czy 3 kompie, taka czynność i różne kombinacje kluczy powtarzały się na pewno kilka razy i co prawda z racji aktywacji każdego z nich czas upływał ale nigdy nie musiałem robić żadnego resetowania licencji