[Szukam] Panda Cloud Antivirus Pro

tom1133

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Czy ma ktos licke na zbyciu bardzo chętnie przyjme. Nie załapałem się na promo.

andrzej65

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
16
Poszła na PW

alco

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
648
Witam. Postanowiłem podpiąć się pod temat i nie tworzyć nowego jeśli taki już jest. A mianowicie szukam klucza do Pandy cloud pro, niestety nie mam czym się pochwalić na wymiane. Klucz miałem z ostatniej promocji na rok, ale niestety po przedwczorajszej reinstalacji systemu i zainstalowaniu pandy klucza już nie przyjmuje. A więc pozostał mi trial, wczoraj jeszcze pojawiał się komunikat o 29u dniach do końca. Dzisiaj po uruchomieniu systemu panda postanowiła zrobić sobie ze mnie jaja i przestawiła się na pande cloud av free. Nie wiem o co chodzi. Oczywiście mógłbym zainstalować coś innego, ale zależy mi na lekkości i u mnie ten soft się dobrze sprawuje. A więc jeśli ktoś byłby tak uprzejmy i miał wolny klucz którego nie używa to: :dziękuję

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30558
Miasto
Trololololo
ale niestety po przedwczorajszej reinstalacji systemu i zainstalowaniu pandy klucza już nie przyjmuje.

Nie przyjmuje ci klucza bo musisz "uwolnić" licencję czyli zresetować, aby to zrobić musisz założyć konto na

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
dodać swoją lickę i następnie ją zresetować.
5Gqzf.jpg

andrzej65

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
16
Poszła na PW :piwko

eMCe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Ś-Wsch
OXYGEN THIEF napisał:
ale niestety po przedwczorajszej reinstalacji systemu i zainstalowaniu pandy klucza już nie przyjmuje.

Nie przyjmuje ci klucza bo musisz "uwolnić" licencję czyli zresetować, aby to zrobić musisz założyć konto na

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
dodać swoją lickę i następnie ją zresetować.
5Gqzf.jpg
hmm z dawnej, dawnej promocji na Pande miałem 3 roczne licki i używałem ich praktycznie na zmianę na 3 komputerach tzn. program aktywowany był jednym kluczem, po reinstalacji systemu na tym samym kompie użyty był innych klucz a tym pierwszym aktywowałem Pande przykładowo na 2 czy 3 kompie, taka czynność i różne kombinacje kluczy powtarzały się na pewno kilka razy i co prawda z racji aktywacji każdego z nich czas upływał ale nigdy nie musiałem robić żadnego resetowania licencji

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30558
Miasto
Trololololo
hmm z dawnej, dawnej promocji na Pande miałem 3 roczne licki i używałem ich praktycznie na zmianę na 3 komputerach tzn. program aktywowany był jednym kluczem, po reinstalacji systemu na tym samym kompie użyty był innych klucz a tym pierwszym aktywowałem Pande przykładowo na 2 czy 3 kompie, taka czynność i różne kombinacje kluczy powtarzały się na pewno kilka razy i co prawda z racji aktywacji każdego z nich czas upływał ale nigdy nie musiałem robić żadnego resetowania licencji
To już wiesz dlaczego teraz musisz :wariat

eMCe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Ś-Wsch
hehe przyda się ta informacja bo zielonego pojęcia o tym nie miałem :) a Panda na jednym kompie zagościła już dawno i tak się do niej przyzwyczaił, że rozstania nie planują ;)

A

Anonymous

Również podepnę się pod temat, bo szukam licki na PCAV Pro. Jeżeli ktoś miałby na zbyciu, to będę wdzięczny.

grummer

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
2
Jeśli ktoś ma jeszcze niepotrzeną licke na rok to będę wdzięczny ;)

Do góry