Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!
Samolot jeszcze nie został zestrzelony, a już było wiadome, że to Rosja![]()
Mężczyzna szykanowany przez grupę nastolatków pęka i wyciąga scyzoryk
Filmik w stylu "Fuck around and find out" Nagranie z zajścia ukazuję grupkę nastolatków na pontonach nagrywających i wyśmiewających starszego mężczyznę, oskarżając go również o bycie pedofilem. osaczony mężczyzna pęka, sięga po scyzoryk i zaczyna dźgać wszystkich dookoła.
niekoniecznie PRZYPADKIEM. Teren wokol lotniska, zwlaszcza od strony morza jest dosc odkryty, a patrzac na to co ten samolot wyczynial juz PO wleceniu nad lad na przestrzeni kilku kilometrow to obawiam sie ze mogl wzbudzic zainteresowanie kazdego kto mial telefon, aparat foto czy murgaczke oczkami. Pilot za wszelka cene chcial posadzic na pasie ale samolow w wyniku prawdopodobnie utraty hydrauliki miota sie i w pionie i w poziomie jak Izrealita po pustym sklepiei tak zupełnie przypadkiem, akurat ten lot ktoś nagrywał telefonem, tak?
No tez sie dziwie bo jak dla mnie to mogl byc randomowy Czeczen broniacy lotniska i strzelajacy do wszystkiego co mu na prywatne niebo wlata.Samolot jeszcze nie został zestrzelony, a już było wiadome, że to Rosja![]()
No tez sie dziwie bo jak dla mnie to mogl byc randomowy Czeczen broniacy lotniska i strzelajacy do wszystkiego co mu na prywatne niebo wlata.
Ukraincy nie uzywaja dronow przeciwlotniczych, a cos ewidentnie pieprznelo i uszkodzilo tylna czesc samolotu.
Wrzucilem kawalek trasy z Flightradar24, to NIE sa jakies tajne info, zobacz sam kiedy zaczal robic pionowa sinusoide.
"Mógł" i "randomowy" są niezbitymi dowodami. Idziesz w kierunku "Antkowym" - nie wiem, nie ma dowodów ale mogło byćJa dodaję, że to mógł być randomowy aborygen, który mógł być tam akurat na wakacjach i testował bumerang z przyczepionym granatem i napędem odrzutowym dla lepszego efektu polowania na pingwiny, które może kiedyś przylecą odwiedzić Tasmanię
![]()
Grzyb shiitake hamuje postęp włóknienia wątroby
Standaryzowany ekstrakt z grzyba shiitake hamuje postęp włóknienia wątroby, i to na dwa sposoby - informuje American Journal of Physiology-Gastrointestinal and Liver Physiology.