Nie wiem czy TY widzisz to tak samo jak ja widzę ale nie tylko w mojej opinii wygląd tego bloga jest tragiczny, jak masz przyciągnąć ludzi jak tego nie da rady czytać. Zobacz sobie jak wyglądają inne strony i wzoruj się na nich.To moim zdaniem nie jest prawda. Chyba tylko osoba nieprzychylna chciałaby, żebym np. usunął te wszystkie linki, które tam są, linki do dowodów, dodatkowych informacji zewnętrznych, do ciekawych fragmentów bloga itp., czy np., żeby było usuwanie jakichś wstępnych informacji jednozdaniowych i nagłówków itp., bo to przecież tylko odbieranie sobie argumentów i zabieranie potencjalnej widowni ważnym na początek treściom albo (jeśli chodzi o linki) tym dawnym tekstom na blogu i jego forum, które były istotne. Analogicznie też np. akapit nagłówkowy gdyby miał większą czcionkę, większe odstępy między wierszami itd., jak post na typowym blogu na Wordpressie, to on by się zrobił gigantyczny i można by nie zauważyć, że tam są dalej jakieś posty. A przecież są ludzie, nawet bardzo liczni, którym żaden wstęp nie jest potrzebny i chętnie go sobie przeskoczą. Bo o tym temacie generalnie to coś tam słyszeli. Natomiast mogą być zainteresowani kolejnymi wpisami na blogu, tym, co tam nowego słychać. Gdyby dać większy tekst akapitu nagłówkowego i odstępy między wierszami, trzeba by zależnie od rozdzielczości od 2 do jak sprawdziłem (800x600 przy powiększeniu czcionki do 150%, już nawet pomijając odstępy) nawet 11 stron przewijać, zanim dojdzie się do właściwego tekstu, czyli kolejnych datowanych wpisów. To chyba gruba przesada, prawda? Oczywiście dziś mało kto ma 800x600. Ale 1024x768 czy 1280x1024 już sporo więcej. Toteż wdrożenie rad w tym zakresie, co wyżej wymieniany, by zaszkodziło (obecnie stosowane rzeczy co do formatowania tego bloga są optymalne). Ewentualnie może co innego nadawałoby się do poprawy, to takich rad ewentualnie można posłuchać.