Nie Ty mnie zapraszałeś na forum i nie Ty będziesz mnie z niego wypraszał. I co ty wiesz o płaczkach. Od 2 lat jeden moderator mi non stop grzebie w postach i kasuje wg swojego uznania. Niech @al przywróci tutaj skasowane posty, a ty @Hefajstos wtedy wypowiedz się, gdzie w nich przegiąłem.Zeno, przeginasz...I skończ jednak te dziecinne płaczki. Czy pobyt na tym forum jest przymusowy?
Post MLJ jest idiotyczny ponieważ jego sedno sprowadza się do tego, że pojawienie się w towarzystwie protestujących niepełnosprawnych jest lansem. Jeśli jest lansem to również te osoby są lanserami:
Ja nie płaczę, bo mi skasowano posta, tylko domagam się szacunku dla pracy userów na tym forum. @al twoje uzasadnienie jest idiotyczne z kilku powodów i świadczy o braku pojęcia na czym polega praca moderatora, co cie w tej roli całkowicie dyskwalifikuje:
1. Nie jesteś tutaj od zapewniania przeciwagi dla czegokolwiek lub jakiegokolwiek pluralizmu politycznego. Ty nawet nie masz zielonego pojęcia na czym polega pluralizm. Pluralizm zakłada swobodę wypowiedzi, a ty swoim działaniem właśnie przeciw jakiemukolwiek pluralizmowi wystąpiłeś. Czy ja zabroniłem MLJ pisać postów. Nie ja polemizuję z sądami przez niego głoszonymi na forum.
2. Skoro posty niedotyczyły tematyki forum to skasuj całe działy z muzyczką, śmiesznymi, kilkaset tematów w pogadankach.
3. Przedstaw skasowane posty w tym temacie, aby dać innym userom mozliwość wyrobienia sobie własnej opinii.
5. @OXYGEN obiecałeś mi że @al nie będzie moderował moich postów. Wychodzi na to, że Twoje obietnice są jak gruszki na wierzbie...
Obietnica była publiczna złozona na forum... Czyżbyś OXYGENOWI też kasował posty, a moze tylko masz je w du...Każdy będzie sobie wybierał który moderator będzie jego "aniołem strózem"
You made my day
Nie Ty mnie zapraszałeś na forum i nie Ty będziesz mnie z niego wypraszał
@Zeno Ja widzę to trochę inaczej, owszem ci ludzie odeszli ale sprawdź sobie w jakim temacie byli najbardziej aktywni, przecież w większości oni wklejali jakieś bzdety polityczne i na tym ich aktywność się kończyła.Jedni odeszli, drudzy założyli nowe forum bo podobno tu jest strasznie politycznie a na nowym forum zrobili to samo, jedyna zmiana to opluwanie innej partii.Wielu zasłużonych userów z tego powodu zamilkło lub odeszło z forum. Będzie jeszcze gorzej.
Obietnica była publiczna złozona na forum... Czyżbyś OXYGENOWI też kasował posty, a moze tylko masz je w du...
Jaką nadinterpretację - to, jak mam to rozumieć: "Czy pobyt na tym forum jest przymusowy?" "nie ma przymusu katorgi i robienia za męczennika..." Czyli co miałeś na myśli?Nikogo nie wypraszam, daruj sobie nadinterpretacje. Napisałem tylko, że nie ma przymusu katorgi i robienia za męczennika...
skoro nie pamiętasz, to może będą pamiętać inni którzy wtedy byli i czytali. W tej chwili posta nie ma. Została nawet wyczyszczona konwersacja w tej sprawie, której uczestnikami byłes Ty, @al, @Kamelka i @fluid. Przypadek. Nie sądzę. Tylko, co zrobisz jak wrzucę screeny? Skasujesz posta czy stwierdzisz, ze przerobione?
nie ma przymusu katorgi i robienia za męczennika..." Czyli co miałeś na myśli?
To go sobie wylej i nie zawracaj d... innym.Podpowiedż dla mniej kumatych:na taki bóldup - najlepszy jest kubeł zimnej wody, na głowę...