Dobra zamykam na jakiś czas ten temat bo zamiast narzekać na moderatorów to obrażamy się nawzajem.
@Zeno przecież to co tam jest tyczy się modyfikowania postów a nie ich kasowania.Ja tak dla jasności ostatnio przeczesuję stare tematy promocyjne i usuwam stare nieaktywne linki do domen nieistniejących, dodaję też info w języku PL jeśli nie ma, poprawiam, więc też modyfikuję zawartość postów.Nie rozumiem dlaczego temat został zamknięty. Może zamkniemy każdy temat, który jest nie po myśli dla @al albo cały dział Uwagi, opinie... Proszę go otworzyć, a może uwagi nt. moderacji (przypuszczam, bo oczywiście technicznie nie mogę tego sprawdzić, uskutecznianej przez jednego moderatora) to temat polityczny lub nie dotyczący tematyki formum.
@OXYGEN THIEF pytałeś o obietnicę. Tutaj znalazłem fragment, reszta wynikała z prywatnych konwersacji...
https://programyzadarmo.net.pl/threads/bardzo-poważna-sprzętowa-wada-wszystkich-procesorów-intela-arm-amd-podatne-na-meltdown-i-spectre.34447/page-4#post-243998
Nie rozumiem dlaczego temat został zamknięty. Może zamkniemy każdy temat, który jest nie po myśli dla @al albo cały dział Uwagi, opinie... Proszę go otworzyć, a może uwagi nt. moderacji (przypuszczam, bo oczywiście technicznie nie mogę tego sprawdzić, uskutecznianej przez jednego moderatora) to temat polityczny lub nie dotyczący tematyki formum.
@OXYGEN THIEF pytałeś o obietnicę. Tutaj znalazłem fragment, reszta wynikała z prywatnych konwersacji...
https://programyzadarmo.net.pl/threads/bardzo-poważna-sprzętowa-wada-wszystkich-procesorów-intela-arm-amd-podatne-na-meltdown-i-spectre.34447/page-4#post-243998
Z tym się zgadzam (reszta to twoje wymysły) i kilku zasłuzonych userów zamilkło bądź sobie odpuściło zamieszczanie postów z powodu takiej moderacji. Tak prowadzisz swoją wojenkę, co wyjaśniliśmy sobie już w chwili szczerości na PW w grudniu ubiegłego roku. Co mi dzisiaj leży to przecież napisałem przywróć moje dzisiejsze posty, które skasowałeś. Tłumaczenie, że skasowałeś je dla pluralizmu jest żenujące (dlaczego żenujace - już wyjaśniłem wcześniej).A co dla mnie jest nie po myśli. Jestem dupa a nie moderator. Robię Ci na złość kasując i edytując Twoje posty bez Twojej zgody. Wykorzystuję do tego przywileje i narzędzia jakie mam dzięki byciu adminem. Nie szanuję forumowiczów i ich wkładu w rozwój forum.
Ty nadal nie rozumiesz.Chciałbym tylko zauważyć że to narzekanie na skasowane posty dotyczy politycznych bredni. Nikt nie kasuje sensownych postów dotyczących tematyki forum. Obrażacie się o jakąś bezsensowną polityczną agitację która niczego na forum nie wnosi.
Jak już kiedyś wspomniałem nikogo z forum nie wyganiam ale jeżeli ktoś chce odejść to zatrzymywać też nie będę tym bardziej jak ktoś strzela focha o politykę. Tego dziadostwa w sieci jest pełno i jeśli dla kogoś to jest ważne to niech sobie założy bloga i głosi swoje mądrości.
Ty nadal nie rozumiesz.
Tu nie chodzi o politykę!!! i to bynajmniej nie jest foch - gdyż na twoją moderację skarżę się przynajmniej już od roku. Powtarzam, że chodzi o to, iż wg własnego uznania przeredagowujesz cudze posty, doklejasz do nich różne rzeczy, coś z nich wykasowujesz lub dowolnie kasujesz w całości. Dla mnie to jest zwykła arogancja.
W moim przypadku dochodzi obopólna nasza wzajemna niechęć (co sobie już chyba wyjaśniliśmy prywatnie). A to czy skasowane posty to były polityczne brednie pozwól ocenić innym i je wstaw. Niech inni też sobie wyrobią zdanie, czy uprawniały cię do ich kasacji.
To aby być konsekwentnym, powinieneś usunąć również posta MLJ. Na (nie)zależnej.pl też sama agitka (dla jednych brednie, dla innych nie), która do tematyki forum nic nie wniesieChciałbym tylko zauważyć że to narzekanie na skasowane posty dotyczy politycznych bredni. Nikt nie kasuje sensownych postów dotyczących tematyki forum.
Skąd wiesz? Przecież nie czytałeś...@Zeno , ale przecież Twoje "aj, waj, mordują" zostało uruchomione po skasowaniu postów właśnie o tematyce politycznej .
Zatem wrzućmy je i zobaczmy, czy były polityczne. Ja niczego nie zainicjowałem a jedynie zareagowałem na napastliwy post MLJa.