Dwa dni temu chwaliliśmy (całkiem słusznie) Andrzeja...ale to do pokazał Gołowikin jest potwierdzeniem tego,że w życiu wszystko można stopniować...prawdziwy Geniusz ringu . Lemieux to nie jakiś bum tylko były mistrz świata ale miał elementarne problemy z trafieniem Kazacha...fantastyczna defensywa ( Mayweather Jr. się kłania) i do tego taka petarda w rękach,że Kanadayjczych nawet po ciosach w tułów odskakiwał na metr.Chapeau bas.jorn napisał:tak jak stawiałem ... GGG to terminator
jorn nie żartuj. Od czasów Cassiusa Marcellusa Clay'a, nie było tak widowiskowo walczącego boksera...jorn napisał:pamiętacie tego kapitalnego boksera ??Princea Naseem Hameda
ty to wiesz... ja to wiem... ale sa młodsi którzy moze nie widzieli go w akcjizeno06 napisał:jorn nie żartuj. Od czasów Cassiusa Marcellusa Clay'a, nie było tak widowiskowo walczącego boksera...jorn napisał:pamiętacie tego kapitalnego boksera ??Princea Naseem Hameda
Przepraszam,że nie na temat : kasa zepsuła wszystko.jorn napisał:kasa zepsuła ta dyscyplinę
Dokładnie w 12 rundzie i Wach nie padł...MLJ napisał:Szykuje się ciekawa walka, stawiam na pełny dystans, lub TKO w końcówce walki na zmęczonym Wachu, który jednak nie powinien paść..