A

Anonymous

pavlovsky napisał:
Hornet napisał:
i przygotuj się na pytania HIPS-a na które nie będziesz w stanie prawidłowo odpowiedzieć :dziwak
ponieważ?
Ponieważ : pyta o każdy uruchamiany plik a jego informacje (podpowiedzi) są tak nie jasne,że nie ma bata,żebyś prawidłowo zdefiniował czy proces jest szkodliwy czy nie.

Securitas

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
46
Miasto
Białystok
oj Hornet nie przesadzaj...Nie taki CIS straszny jak go maluja :)
Tak na poważnie to moim zdaniem pakiecik jest poko...ale ma jedna wade ..zanim go ładnie skonfigurujesz to faktycznie idzie kota z nim dostać, poprostu jest dla bardziej kumatych użytkowników a nie dla zwykłych kowalskich.

A

Anonymous

Securitas napisał:
oj Hornet nie przesadzaj...Nie taki CIS straszny jak go maluja :)
Tak na poważnie to moim zdaniem pakiecik jest poko...ale ma jedna wade ..zanim go ładnie skonfigurujesz to faktycznie idzie kota z nim dostać, poprostu jest dla bardziej kumatych użytkowników a nie dla zwykłych kowalskich.
Securitas-a co ma konfiguracja wspólnego z pytaniami zadawanymi przez Defense+ ? Bo nie ogarniam...

Securitas

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
46
Miasto
Białystok
to ze np. mozna sobie ustawic poziom czułości i wyjatki , własne pliki,procesy ktore wyłączasz ze skanowania, i już do piskownice ich nie właduje a co za tym idzie będze kilka komunikatów mniej, na automatycznych ustawieniach to sie cis drze jak stare prześcieradło :)

A

Anonymous

Securitas w pełni się z Tobą zgadzam :ok ja jednak miałem co innego na myśli...Turek często daje info o akcji : rundll zamiast prawdziwego pliku...nie ma bata,żebyś prawidłowo zdefiniował wszystkie tego typu komunikaty :wariat

pavlovsky

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Po wielu wielu wielu testach różnych pakietów IS, oraz kombinacji AV + FW znalazłem chyba pakiecik który spełnia moje oczekiwania, czyli nie muli mi kompa i netu ( co jest bardzo ważne ). Jest to ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall. Jeśli będzie chodził tak samo dobrze jak po instalacji to zagości u mnie na stałe.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30052
Miasto
Trololololo
a kodzik do avasta Internet Security udało ci się wpisać ?

pavlovsky

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Nie. I kasa za Avasta poszła psu pod ogon. Nigdy już więcej nie kupie żadnego programu zabezpieczającego.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30052
Miasto
Trololololo
pavlovsky napisał:
Nie. I kasa za Avasta poszła psu pod ogon. Nigdy już więcej nie kupie żadnego programu zabezpieczającego.
no to żądaj zwrotu kaski lub wymiany kodu na działający chyba że kupiłeś od jakiegoś oszusta...

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30052
Miasto
Trololololo
dobrze :Full zadowolony, toolbar raczej zbedny

A

Anonymous

Odinstalowałem Legendę czyli GeSWall Pro :klawik. w jego miejsce dorzuciłem do AG zapkę Look'n'Stop.

Do góry