pss

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
62
A u mnie od ponad roku nic się nie zmieniło Sandboxie + SSP i Hitman Pro na żądanie - o żadnym zamuleniu mowy nie ma :ok

eMCe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Ś-Wsch
lapek 1: Panda Cloud Antivirus Pro, Zemana AntiLogger, zapora wbudowana w Windows 7, Hitman Pro
lapek 2: Outpost Security Suite 7.5.3 (niedawno wygrany na PZD.net :D ), Hitman Pro
stacjonarny: czeka na format ;) jak do tej pory zapora wbudowana w Windows 7, Windows Defender

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30052
Miasto
Trololololo
eMCe napisał:
lapek 1: Panda Cloud Antivirus Pro, Zemana AntiLoger, zapora wbudowana w Windows 7, Hitman Pro
A czasem po instalacji Pandy Cloud Pro która ma swoją zapkę, pandoliniiiiiiiiija nie pyta się czy wyłączyć systemową ??

Securitas

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
46
Miasto
Białystok
A pyta się i owszem...i moim skromnym zdaniem zdecydowanie lepiej jest skorzystać z misowej pandowej zapki :)

DziadDalf

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
2804
Miasto
DziadStos'u i al'cioropatoli
1. AVG Anti-Virus Free Edition 2013 , (wcześniej AVG AV 2012),
2. AVG Anti-Virus 2013 (wcześniej Avast Free),
3. AVG Anti-Virus 2013 (wcześniej Avast Free),
4. AVG Anti-Virus 2013 , Panda Cloud Antivirus 2.0.1 (wcześniej sam Avast Free),
5. Emsisoft 7 , KeyScrambler Premium

A

Anonymous

Sir PainKiller napisał:
1. AVG Anti-Virus Free Edition 2013 , (wcześniej AVG AV 2012),
2. AVG Anti-Virus 2013 (wcześniej Avast Free),
3. AVG Anti-Virus 2013 (wcześniej Avast Free),
4. AVG Anti-Virus 2013 , Panda Cloud Antivirus 2.0.1 (wcześniej sam Avast Free),
5. Emsisoft 7 , KeyScrambler Premium
ZabójcoBólu-widzę,że masz 5 stanowisk na bazie...to chyba jakaś : rezydencja :klawik.

arturpe

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
A ja tymczasem próbuję z Kingsoft AV 2012 oraz Comodo FW z D+. Na razie pierwsza klasa. Szczególnie antywir, który znakomicie nadaje się jako uzupełnienie innych form zabezpieczeń.

grummer

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
2
Webroot SecureAnywere + Kingsoft Antivirus 2012 + Sandboxie free + Netveda SafetNet Personal

grummer

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
2
Jak na razie kingsoft jest najfajniejszym darmowym antywirkiem jak dla mnie. Webroota zainstalowałem wczoraj opcjonalnie i spodobał mi się bardzo. Jak na razie zostają oba, bo fajnie się uzupełniają ;) i tak główną ochronę opieram na sandboxie. Nie doceniałem tego programu, a teraz ciężko byłoby mi pracować bez niego.

slawsi5

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Poznań
ja miałem dość zabezpieczeń na windowsie i teraz jedynym moim zabezpieczeniem jest skonfigurowane pod siebie ubuntu :jezyk

lukasamd

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
1. Comodo FW (włączone wszystko co ma i zmienione ustawienia).
2. Kingsoft AV + Windows FW
3. Kingsoft AV + Windows FW
4. NIS 2013

Dodatkowo na tel. AVG Mobility

grummer

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
2
Jednak zmiana. Webroot wyleciał ze względu na spowalnianie, Kingsoft również, ponieważ praktycznie nie miał co robić. Obecnie:

MCShield 2 + Sandboxie + Netveda SafetyNet Personal ;)

Do góry