PC:Eset Is 5.....Malwarebytes pro...Zemana pro.
---------------------------------------------------------------serwowanie z głowa+wirtual.si
Lapek:AVG Is 13.....Malwarebytes pro.
1 Kaspersky Pure + Webroot secureanywhere czasami MBAM Pro ( Kaspersky strasznie muli więc niedługo zmieni go Panda Cloud PRo)
2 Trustport Total 2013 + Zemana Antilogger
1. Eset smart security 3.0.621.0
2. Malwarebytes Anti-Malware Pro
3. Zemana Antilogger
i trochę oleju w głowie i można spać spokojnie. Takżę formaty to obca dla mnie czynność
Naoglądałem się u pewnego gościa z YT testów programów AV i chyba osiwieję. Parę programów, do których się przymierzałem okazało się do 4 liter. Muszę coś wybrać, bo po reinstalacji systemu mój McAfee TP odfrunął w kosmos (jeszcze 3 m-ce był ważny) i nie daje się w żaden sposób ponownie zainstalować, a mam płytę z tym AV. Instaluje się tylko częściowo ( jaki był mulisty przy skanie,to był ale nic wielkiego nie przepuścił). :nea
Ten rising internet security 2011, to coś ciekawego?
Grummer-taki zestaw wymościł Ci GimSkład na SG ? Po co się pętać po cudzych Forach ?? Tu starzy praktycy skroili by Ci coś lepszego o Manila-najczęściej wynik testów,jest uzależniony od testującego,więc daj sobie z tym spokój...tym bardziej,że koloryzacja włosów w renomowanym salonie kosztuje trochę grosza
Te testy były w różnym czasie, więc różnie tam z tym u niego było, ok.1000-1500 malware. Wiem, że to mało, ale jakiś tam obraz daje. Zwłaszcza, że czołówka jest ta sama jak w poważniejszych testach.
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.