Tomasz Bielski
Bardzo aktywny
EIS Drogi jest koło 100zł.. Na razie mam dużo wydatków..
Napisz do Mikołaja na polskim forum Emsi to na bank dostaniesz jakąś fajną zniżkęzefirek83 napisał:EIS Drogi jest koło 100zł.. Na razie mam dużo wydatków..
SKIBA napisał:Moja konfiguracja zabezpieczająca PC: Norton Security, Malwarebytes Antimalware, Malwarebytes Antiexploit, Zemana Antimalware ( na żądanie ), ScureAPlus, Spybot Search And Destroy z antywirusem od Bitdefendera, Spyshelter Premium, IOBit AdvancedSystem Care Ultimate oraz IOBit Malware Fighter.
zefirek83 napisał:Ale faktycznie kusi ten Emsisoft IS.. Bywają na niego promocje np na 3 miesiące za free, pol roku?
Może tymczasowo wezmę próbną na miesiąc i obadam? Oczywiście zwykłe EAM odinstaluje.
Daj znać na PW jak podpasuje Ci ten EIS, to może będę mógł Ci pomóczefirek83 napisał:Dzięki bardzo.. No to biorę się za EIS
ktośtam napisał:Daj znać na PW jak podpasuje Ci ten EIS, to może będę mógł Ci pomóczefirek83 napisał:Dzięki bardzo.. No to biorę się za EIS
Używam go od 2 tygodni i na razie spuchł mi do...20Mb...będę obserwował dalej.jorn napisał:program faktycznie zawala partycje systemową i dla tego polecam sprawdzenie tego folderu u innych korzystających w tego programu