Tomasz Bielski

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
32
Miasto
Szczecin
Ale faktycznie kusi ten Emsisoft IS.. Bywają na niego promocje np na 3 miesiące za free, pol roku?

Może tymczasowo wezmę próbną na miesiąc i obadam? Oczywiście zwykłe EAM odinstaluje.

A

Anonymous

Obadać przecież zawsze można - to nic nie kosztuje.
Nie zapomnij po deinstalacji EAM przelecieć systemu tym:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Co do promocji to zdarzają się - ostatnio nawet jakaś była w jakiejś gazetce.

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
SKIBA napisał:
Moja konfiguracja zabezpieczająca PC: Norton Security, Malwarebytes Antimalware, Malwarebytes Antiexploit, Zemana Antimalware ( na żądanie ), ScureAPlus, Spybot Search And Destroy z antywirusem od Bitdefendera, Spyshelter Premium, IOBit AdvancedSystem Care Ultimate oraz IOBit Malware Fighter. :piwko :wariat

Jeśli to nie żart, to i tak mi się to na śmieszno kojarzy:

YwCDH-.gif
:francuz

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
217
zefirek83 napisał:
Ale faktycznie kusi ten Emsisoft IS.. Bywają na niego promocje np na 3 miesiące za free, pol roku?

Może tymczasowo wezmę próbną na miesiąc i obadam? Oczywiście zwykłe EAM odinstaluje.

Napisz na Bazarku, że szukasz,może się znajdzie. :piwko

A

Anonymous

U mnie zmiana , idąc tropem nasuniętym przez Duśka zacząłem obserwować mojego ukochanego Webroocika
i mnie cholernie zasmucił gdy dziś ujrzałem to
8RkNAn7.png

:( program faktycznie zawala partycje systemową i dla tego polecam sprawdzenie tego folderu u innych korzystających w tego programu
po rozwodzie z WSA zainstalowałem F-Secure av i program miło mnie zaskoczył bo jest również bardzo lekki ( zajmuje ok 35 mb pamieci) póki co zostawiam

A

Anonymous

jorn napisał:
program faktycznie zawala partycje systemową i dla tego polecam sprawdzenie tego folderu u innych korzystających w tego programu
Używam go od 2 tygodni i na razie spuchł mi do...20Mb...będę obserwował dalej.

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Czyli dzieje się z tym folderem to samo co kiedyś na 8&8.1. Później zdaje się jakoś to rozwiązali.Na W7 nie ma tego problemu. Aktualnie u mnie 35MB, ale i tak go ponownie wywalam. Nie jest w sumie potrzebny.

A

Anonymous

kurde już sam nie wiem ... :scratch
program miałem zainstalowany z półtora roku , tak czy inaczej sprawdzajcie i dawajcie znać czy wam nie puchnie do takich rozmiarów
WSA jak dla mnie pod względem obsługi był nie do przebicia :( dla tego , jeśli u was nie będzie się tak działo, na bank do niego wrócę
edit:
nie wytrzymałem :dziwak
wyczyściłem wszystko i zainstalowałem ponownie , tera będę obserwował czy czasami ponownie się tak nie rozrasta :klawik.

Do góry