al

Marszałek Forum
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
11948
Miasto
Somewhere over the rainbow.
jorn napisał:
tak czy inaczej sprawdzajcie i dawajcie znać czy wam nie puchnie do takich rozmiarów
WSA jak dla mnie pod względem obsługi był nie do przebicia :( dla tego , jeśli u was nie będzie się tak działo, na bank do niego wrócę

Hornet napisał:
Używam go od 2 tygodni i na razie spuchł mi do...20Mb...będę obserwował dalej.

jorn napisał:
po rozwodzie z WSA zainstalowałem F-Secure av i program miło mnie zaskoczył bo jest również bardzo lekki póki co zostawiam

Jasne, grubnie, rozwód i od razu nowsze, lżejsze a jak znowu schudnie to wrócicie. Eh panowie co się z Wami porobiło, grube też mają swój urok.

Conti

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
76
Różnie bywa, grube, chude, szybkie, wolne ....
Kiedyś miałem NIS, byłem zadowolony, nie zwalniał, nie pyskował, trochę się rządził ale było to do opanowania. Skończyły sie licki to przeszedłem na AVG IS. Też było ok. Ostatnio po przygodzie wróciłem do NIS i już zaczyna mnie irytować. Zwalnia przeglądanie dysków / folderów -> przy otwarciu w eksploratorze chwile wisi "myśląc". Bardziej jest to nasilone przy pierwszym przeglądaniu po restarcie kompa, potem już jest lepiej.
Każdy AV / IS ma jakieś bolączki, mniejsze lub większe, od czasu do czasu wpadki, czasami się porzuci, czasami wróci .....
Inaczej pisząc każda potwora znajdzie amatora ....

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
217
jorn napisał:
U mnie zmiana , idąc tropem nasuniętym przez Duśka zacząłem obserwować mojego ukochanego Webroocika
i mnie cholernie zasmucił gdy dziś ujrzałem to
8RkNAn7.png

:( program faktycznie zawala partycje systemową i dla tego polecam sprawdzenie tego folderu u innych korzystających w tego programu
po rozwodzie z WSA zainstalowałem F-Secure av i program miło mnie zaskoczył bo jest również bardzo lekki ( zajmuje ok 35 mb pamieci) póki co zostawiam

U mnie to wygląda trochę inaczej
2015-08-17_15h47_28.png

A w Program Data nie mam takiego folderu. :scratch

A

Anonymous

alberto napisał:
jorn napisał:
U mnie zmiana , idąc tropem nasuniętym przez Duśka zacząłem obserwować mojego ukochanego Webroocika
8RkNAn7.png

:( program faktycznie zawala partycje systemową i dla tego polecam sprawdzenie tego folderu u innych korzystających w tego programu
po rozwodzie z WSA zainstalowałem F-Secure av i program miło mnie zaskoczył bo jest również bardzo lekki ( zajmuje ok 35 mb pamieci) póki co zostawiam

U mnie to wygląda trochę inaczej
2015-08-17_15h47_28.png

A w Program Data nie mam takiego folderu. :scratch
dysk c folder "ProgramData" (domyślnie jest ukryty) WRData na bank masz taki folder

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
217
jorn napisał:
dysk c folder "ProgramData" (domyślnie jest ukryty) WRData na bank masz taki folder

Mam ustawione w opcjach folderów, żeby pokazywał ukryte foldery. :nea

mavio

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
jorn napisał:
8RkNAn7.png

U mnie na windows 7 od 28 marca 2015 folder WRData waży 2,07 GB!
Dla mnie to szok, bo dysk mam 160 GB.
Byłem bardzo zadowolony, ale teraz trzeba rozejrzeć sie nad innym lekkim antywirusem, bo mam słabą maszynę. Szkoda, że nie udało mi się skorzystać z promocji na F‑Secure Anti‑Virus, bo nawet podczas zmiany ip ciągle mi wyskakiwała informacja, aby skontaktować się z supportem i dałem sobie spokój.
Jeśli posiada ktoś niepotrzebną lickę na ten lub inny lekki a skuteczny pakiet- bardzo proszę o informację na pw :hi

A

Anonymous

mavio napisał:
jorn napisał:
8RkNAn7.png

Byłem bardzo zadowolony, ale teraz trzeba rozejrzeć sie nad innym lekkim antywirusem, bo mam słabą maszynę. Szkoda, że nie udało mi się skorzystać z promocji na F‑Secure Anti‑Virus, bo nawet podczas zmiany ip ciągle mi wyskakiwała informacja, aby skontaktować się z supportem i dałem sobie spokój.
Jeśli posiada ktoś niepotrzebną lickę na ten lub inny lekki a skuteczny pakiet- bardzo proszę o informację na pw :hi
sprawdź PW
masz tam klucz do F‑Secure

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
217
To gdzie to u mnie sie podziewa? Mam Vistę.

Okazało się, że Webroot mi zniknął i to jest jedyna pozostałość po nim. Jakieś siły nieczyste. :wariat

mavio

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
jorn napisał:
mavio napisał:
jorn napisał:
8RkNAn7.png

sprawdź PW
masz tam klucz do F‑Secure
dzięki :piwko

A

Anonymous

alberto napisał:
To gdzie to u mnie sie podziewa? Mam Vistę.

Okazało się, że Webroot mi zniknął i to jest jedyna pozostałość po nim. Jakieś siły nieczyste. :wariat
Masz ten folder na 100proc wpisz w szukajke a na bank poda ci lokalizację , nie pamietam dokladnie jak jest w viscie ale odnajdziesz

A

Anonymous

Chłopcy...a tak między nami...to ten folder WRData można czyścić więc nie histeryzujcie :) .

mavio

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
Hornet napisał:
Chłopcy...a tak między nami...to ten folder WRData można czyścić więc nie histeryzujcie :) .
czyli po prostu usunąć zawartość folderu bez potrzeby odinstalowania programu?

Do góry