Rzeczywiście dziwne podejście do sprawy ale możesz mi wierzyć, że z Blue Media miałem też niezłe szarpanie nerwów kasę wcięło na blisko tydzień, a miało być błyskawiczne doładowanie konta paypal. Teraz zachciało mi się kupić w sklepie XBOXGAMES Angry Birds Star Wars ale w tym nie wystarcza, że posiadam na koncie paypal środki bo żądają jeszcze karty kredytowej albo debetowej, a tej system paypal nie chciał mi aż do wczoraj przyjąć bo w banku nie wiedzieć czemu mi ją zblokowali. Musiałem więc chodzić dwa razy do banku aby sprawę wyjaśnić nim kartę udało się powiązać z kontem paypal. Kupa zmarnowanego czasu i nerwów a miało być pięknie, szybko i sprawnie. Szybciej kupiłbym tę grę w EMPIK-u.Emmers napisał:[website]http://bezprzerwy.blogspot.com/2013/01/nie-mozemy-przetworzyc-zamowienia.html[/website]
Napisałem o problemie z płatnością za Windows 8 na Facebooku, rozmawiałem z pomocą Microsoftu telefonicznie. Na Facebooku moje wpisy są automatycznie kasowane przez moderatora w kilkanaście sekund po publikacji a pomoc techniczna twierdzi że chyba nazwisko z karty nie zgadza się z tym z faktury albo jest napisane małymi literami. Jaja sobie robią a loteria trwa...