WinX DVD Ripper Platinum 8.5.0
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!
.To już naprawdę jest śmieszne, dlaczego kasujecie mój post z uwagą gdy kolega" podaje tę samą promocję z tą samą datą ważnościWinX DVD Ripper Platinum do 10.04.17.
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
To jaTo już naprawdę jest śmieszne, dlaczego kasujecie mój post z uwagą gdy kolega" podaje tę samą promocję z tą samą datą ważności
w sobotę i dziś:
https://programyzadarmo.net.pl/threads/winx-dvd-ripper-platinum-za-darmo.11625/page-8
czy ta promocja jest z innej strony ?
Daleko mi do użerania się, ale chodzi mi o fakt a nie niby Camela ośmieszanie mnie bo mu tak się wydaje że nikt nic nie rozumieTo ja, przepraszam nie sprawdziłem dokładnie.
Zobaczyłem teraz ten link
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
i podany przez Ciebie był z listopada, natomiast ten Camela był z niedawna.
Producent ma jeden link tylko zmienia nazwy, np: teraz jest promocja z okazji wiosny a podany przez Ciebie pod tym samym linkiem to zapewne była promocja z okazji Zimy czy czegoś innego, także nie ma co się użerać![]()
Ja edytowałem swój post dzisiaj o 12.53 , dubel wsadzony przez ciebie pojawił się o 12.55 wszystko idzie sprawdzić i proszę nie rżnąć głupa!To już naprawdę jest śmieszne, dlaczego kasujecie mój post z uwagą gdy kolega" podaje tę samą promocję z tą samą datą ważności
w sobotę i dziś:
https://programyzadarmo.net.pl/threads/winx-dvd-ripper-platinum-za-darmo.11625/page-8
czy ta promocja jest z innej strony ? ( proszę się przyjrzeć dokładnie )
I kto tu rżnie głupa, tak dziś podałeś to: ( to znaczy dodałeś do soboty )Ja edytowałem swój post dzisiaj o 12.53 , dubel wsadzony przez ciebie pojawił się o 12.55 wszystko idzie sprawdzić i proszę nie rżnąć głupa!
I kto tu rżnie głupa, tak dziś podałeś to:
I tu:Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
naucz się czytać ze zrozumieniem a póżniej dyskutuj!I kto tu rżnie głupa, tak dziś podałeś to:
I tu:Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
tak sobota i dziś : ( to wszystko na co cie stać )naucz się czytać ze zrozumieniem a póżniej dyskutuj!