Wojna w Ukrainie

spamtrash

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
6172
Miasto
To tu to tam....
Ja to serio zaczynam nabierac przekonania ze niektorych ukraincow w Polsce trzymaja na sile... nienawidzisz tego kraju, opluwasz pamiec zmarlych, napierdzielasz sie z religii, i robisz to publicznie i pod swoim nazwiskiem i?
I nie wracasz na ukraine bronic swojego skorumpowanego grajdolka bo...?
Hmm... musi jakies korzysci z tego ma. Nie wiem kto mu placi: moze Moskwa, moze Kijow, choc nie sadze zeby temu drugiemu zalezalo na rozniecaniu w Polsce nienawisci do ukrainy i ukraincow, co pan Igor Isajew robi z uporem maniaka od lat, tak wiec w moim prywatnym rankingu jego pracodawcow wygrywa jednak Moskwa.
Anyway: jezeli ktokolwiek chcialby dawac ukraincom jakiekolwiek prawa w Polsce (poza bezplatnym corocznym szczepieniem na wscieklizne) to polecam calosc profilu na x pt: ukrainiecpl, ze szczegolnym uwzglednieniem ponizszego wpisu:
GG-XpbMXoAEbcLZ

Grandalf

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
56072
Anyway: jezeli ktokolwiek chcialby dawac ukraincom jakiekolwiek prawa w Polsce (poza bezplatnym corocznym szczepieniem na wscieklizne) to polecam calosc profilu na x pt: ukrainiecpl

Faktycznie gość odleciał. Mogę nie przepadać za Konfederacją ale tekst "Won mi z mojej Polski" napisany przez ukra trochę razi :złosć

spamtrash

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
6172
Miasto
To tu to tam....
Tak tylko chcialem wrzucic, co prawda to co napisze to nie do konca tutaj ale... hmm... nie sadzilem ze to powiem, ale... moze i maja jaja?

W skrocie:
Sluga Brukselki oglosil ze drogi, tory i inne takie przy granicy z ukraina to infrastruktura krytyczna.
Szanowny Pan Kierwinski wyjasnil sytuacje:

W skrocie: drogi i tory sa infrastruktura krytyczna.
Znajduja sie pod SZCZEGOLNA ochrona Panstwa Polskiego (AKA: to moze byc i papaj 2137, ale jest z innego kraju i ma sie odpier...)
Nie mozna blokowac obiektow infrastruktury krytycznej.
PRzepuszczanie 5 (pieciu) samochodow na godzine to nie jest blokada tylko ograniczenie.
Dziekuje za uwage, ukraincy moga sie rozejsc.
A panu Kierwinskiemu, jesli wytrwa, to moge osobiscie polac.

spamtrash

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
6172
Miasto
To tu to tam....
Elitarni bojownicy Zelenskiego stoczyli zazarta walke i odparli posiadajace przewage w uzbrojeniu sily rezimu. Dzielni ukraincy niestety ulegli przewadze liczebnej kiedy przeciwnik oodciagnal posilki, ktorych jak wiemy, przez brak decyzji amerykanskiego Kongresu, ukraina zapewnic nie moze.

opis sytuacji:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Slava upaini, herojam slava.

A nie, czekaj....:jaranko

spamtrash

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
6172
Miasto
To tu to tam....
Pytanie mam:
te pare wagonow ziarna co sie zlepperyzowalo na kolei ostatnio, to kto ma wiarygodne info ze to ukrainskie bylo?
Wg moich informacji to toto stalo pare miesiecy (5 i poltora tygodnia dokladnie) bez zadnych papierow.
Po pierwsze ja to mam pytanie jak toto wjechalo na teren Polski i skad?
Po drugie natomiast to chcialbym sie dowiedziec kiedy Ukraina zamierza zaplacic za utylizacje niecertyfikowanego shitu, ktory moze glebe skazic na dziesieciolecia?
No skoro to ukrainskie, to niech utylizuja...

• Wow
Reactions: MLJ

spamtrash

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
6172
Miasto
To tu to tam....
Pisalem jak to sie zaczelo.
A tu ciekawa analiza jakie sa warianty zakonczenia. Pomimo wstepu troche z d...y, zasadnicza czesc napisana calkiem calkiem...
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Do góry