alberto napisał:Może w takim razie wypróbuję Pandę, porównam jak się ma do Bitka. W automacie![]()
Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!

alberto napisał:Może w takim razie wypróbuję Pandę, porównam jak się ma do Bitka. W automacie![]()
OXYGEN THIEF napisał:alberto napisał:Może w takim razie wypróbuję Pandę, porównam jak się ma do Bitka. W automacie![]()
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!![]()
OXYGEN THIEF napisał:podczas instalacji trzeba było wybrać trial i miał byś wersję testową PRO.Potestuj trochę jak ci podpasi to dam kluczyk![]()
alberto napisał:OXYGEN THIEF napisał:podczas instalacji trzeba było wybrać trial i miał byś wersję testową PRO.Potestuj trochę jak ci podpasi to dam kluczyk![]()
Potestuję! Jakoś sobie nie przypominam,żeby był wybór.![]()
virophage napisał:alberto napisał:OXYGEN THIEF napisał:podczas instalacji trzeba było wybrać trial i miał byś wersję testową PRO.Potestuj trochę jak ci podpasi to dam kluczyk![]()
Potestuję! Jakoś sobie nie przypominam,żeby był wybór.![]()
@alberto zostaw BISa , nie dawaj na autopilot tylko w ustawieniach firewalla daj aggressive i paranoid mode (HIPS) ON , block port scans ON.
W antivirus virus control na aggressive i tyle , nie zmieniaj co dobre![]()
BIS zdecydowanie bym pozostawił ... natomiast pobawił bym się niepotrzebnymi usługami w Viscie, bo trochę ich jest i to właśnie one powodują przymulanie, ja w tym momencie mam 40 procesów , kompa osiągami podobnego do Ciebie i z Visty jestem bardzo zadowolony
virophage napisał:Słuchaj to nie wina BISka tylko Visty wyłącz zbędne usługi (w google masz o tym info) i może jakiś programików sprawdź co się przy starcie włączapolecam tez PrivaZer do czyszczenia
![]()
jorn11 napisał:BIS zdecydowanie bym pozostawił ... natomiast pobawił bym się niepotrzebnymi usługami w Viscie, bo trochę ich jest i to właśnie one powodują przymulanie, ja w tym momencie mam 40 procesów , kompa osiągami podobnego do Ciebie i z Visty jestem bardzo zadowolony
OXYGEN THIEF napisał:skoro chcesz grzebać w optymalizacji to na początek zacznij od zrobienia kopii aktualnego systemu.