Zdjęcia i wiadomości mniej śmieszne...

Status
Zamknięty.
A

Anonymous

Na konferencji w Kolonii lekarze biją na alarm: jest groźba nawrotu chorób wenerycznych. Liberalizacja prostytucji da więcej niż restrykcje, twierdzą specjaliści

Ujemne skutki Wolnej Miłości :

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Rosyjski artysta Piotr Pawlenski przybił sobie genitalia do bruku Placu Czerwonego w proteście przeciwko reżimowi Putina. :scratch

qVGxEco.png

programexe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
medycyna zna rozne choroby psychiczne , ten pacjent jest jednym z przykladow , ze nie powinno sie wypuszczac ich ze szpitala przed wyleczeniem i rowniez po nim !
A co do " reżimowi Putina. " poczytajcie co i jak a pozniej piszcie bo lewactwo i teczowi +masoni chcieli by dostac wszystko w swoje lapy, tak samo ajk na Białorusi niby jakaś "dyktatura" a porządek i dobrobyt lepszy niż u nas.

polak900

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Ciebie to już chyba totalnie kolego
Masz problemy z rozróżnieniem w jakim kraju żyjesz
Cała Europa już wie o tym że paru wesołych pajaców w Polsce nie wie że już dawno reżim się skończył

Areopagita

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
15
Miasto
różne
antbil007 napisał:
Sam widzisz jak to brzmi.
Dla mnie jest to skandaliczna wypowiedź.

Antibill007,

wybacz, że do tej pory nie odpowiedziałem, życie :( , jednak słowa dotrzymam, zanim jednak odpiszę, czy mógłbyś wyjaśnić co rozumiesz przez stwierdzenie, że ta wypowiedź jest skandaliczna. W końcu o to poszedł spór, że to co powiedział ów ksiądz jest skandaliczne. Zatem: na czym polega skandaliczność pewnej (tej) wypowiedzi, co orzekasz o tej wypowiedzi, gdy orzekasz jej skandaliczność. Gdy mi odpowiesz to się odniosę do Twojego postu, tej sprawy i całej wrzawy wobec księży - pedofilii.

Pozdrawiam,

:england

A.

A

Anonymous

programexe - pisałem o tym w temacie Marszu. Niestety mój post i parę innych został zdjęty..Należy pocieszać się tym, że sprzedaż tego gó.na spada na łeb i szyję i gdyby nie zamówienia publiczne, to ta gazetka by padła. Tak samo jak ubywa widzów tvn-owi...

Areopagita - mi chodziło o ten tekst - "Znam przypadki, gdzie (...) same dzieci “wchodziły” do łóżek dorosłych, chcąc być spełnionym. I to był wybór dziecka". Ksiądz nie zdementował tej wypowiedzi, więc zakładam, że tak powiedział. Nie chodziło mi o to, że te słowa wypowiedział ksiądz. To jest osoba nazwijmy to publiczna. Tak samo jak lekarz, polityk, nauczyciel. Gdyby tak powiedział nauczyciel w szkole mojego dziecka zrobiłbym wszystko żeby już nie pracował..A już na pewno nie miał styczności z moją córką. Gdyby tak powiedział lekarz, to już więcej na 100% bym do niego nie poszedł.
Zależy jeszcze kogo ksiądz miał na myśli. Jeśli dzieci np. 10-letnie, to to jest chore. Jeśli takie piętnastki, szesnastki..Wszyscy wiemy jak się większość z nich zachowuje. W każdym razie ksiądz już przeprosił za swoje słowa, zobaczymy co dalej z tego wyniknie.
A co miał na myśli Antibill007? To już trzeba poczekać na niego. :)
Pozdrawiam

graf

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
tytuł: Zaklinacz dusz (serial PL)
gatunek: Dramat, Fantasy
czas trwania: od 16 listopada 2007 do chwili obecnej

Premier Tusk: Polska w absolutnej czołówce europejskiej

782b67339c0f8f-540-210-71-154-4680-1822.jpg

Tusk o PKB: Z zielonej wyspy do Kalifornii

A

Anonymous

Czy można uciec przed przeznaczeniem?
Na to odwieczne pytanie próbowało odpowiedzieć tym razem trzech studentów z francuskiej uczelni Bellecour Ecoles d'ar. Nakręcili oni krótki film animowany pod tytułem „Destiny”. Zajęło im to rok czasu. Pracowali w oparciu o program Autodesk 3ds Max. Film należy obejrzeć do samego końca.Poniżej efekty ich pracy:

fiodor99

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
86
Miasto
25° 47' N 80° 13' W
i znowu spektakularne wydarzenie, potwierdza się - Polak potrafi :( i nie tłumaczy ich, że od "Okupantów" :lanie
Polacy ukradli 3 fabrycznie nowe Bentleye z salonu w Berlinie
Polacy_salonu_Berlinie_6280464.jpg

Te fabrycznie nowe luksusowe auta zostały skradzione kilka dni wcześniej z jednego z salonów samochodowych na terenie Berlina.
Polacy_salonu_Berlinie_6280465.jpg

Do kradzieży 5 pojazdów marki Bentley doszło w nocy z 7 na 8 listopada. Z ustaleń niemieckiej policji wynikało, że te luksusowe auta, każdy z nich warty 250 tys. euro, wjechały na teren Polski. Informacja ta została przekazana do odpowiednich jednostek przez funkcjonariuszy Polsko-Niemieckiego Centrum Współpracy w Świecku.
Polacy_salonu_Berlinie_6280466.jpg

Polacy_salonu_Berlinie_6280467.jpg

13 bm., po uzyskaniu tych informacji inowrocławscy kryminalni namierzyli pierwszego ukrytego Bentleya na terenie Inowrocławia. Drugi odnaleziony został następnego dnia w Toruniu. Auto stało w jednym z garaży na osiedlu przy ul. Kołłątaja. Wczoraj zaś przypadkowy mężczyzna znalazł kolejnego Bentleya w lesie przy drodze wojewódzkiej.

Wszystkie trzy Bentleye wróciły już tam skąd zostały skradzione. Trwają poszukiwania dwóch kolejnych.

Polacy_salonu_Berlinie_6280468.jpg

Zdjęcia: KWP w Bydgoszczy
źródło:

Status
Zamknięty.
Do góry