Zdjęcia i wiadomości mniej śmieszne...

Status
Zamknięty.
A

Anonymous

Securitas napisał:
Nie ma linkow? wystarczy wojka googla zapytac, cala masa linkow z artykulami i filmami co kapczone wyprawiaja.
No widzisz Securitas chyba z innych netów korzystamy :szydera .Bo w moim nic nie ma o masowych protestach Szwedów przeciwko muzułmańskim emigrantom.

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Szwecja to jeszcze pikuś z tym co się wyprawia we Francji ...był ktoś w Marsylii ?- Marsylia to najbardziej wysunięte na północ miasto Afrykańskie..a dokładnie mówiąc muzułmańskie :jezyk Spotkać tam białego europejczyka jest bardzo ciężko a nie muzułmanina niemalże graniczy z cudem. Gangi arabusów opanowały całe miasto do tego stopnia że
Mieszkańcy Marsylii mają dosyć terroryzują­cych miasto gangów. Policja nie jest w stanie poradzić sobie z rosnącymi w siłę grupami zajmującymi się handlem narkotykami. Według najnowszego sondażu Francuzi chcą, by problem rozwiązało wojsko
Według ośrodka badania opinii YouGov już 57 proc. Francuzów opowiada się za użyciem specjalnych oddziałów wojska do patrolowania ulic Marsylii i spacyfikowania gangsterów. Przeciwko takiemu rozwiązaniu opowiada się zaledwie 25 proc. ankietowanych.
Marseille należała do moich miast "obowiązkowych" także trochę poznałem tamtejsze środowisko
BTW jeśli chcecie rewolucji i barykad to po uzbrojenie walcie śmiało do Marsylii do arabów ...upchną Wam kałacha za 280 euro :szydera

A

Anonymous

Chryste Panie...to od dzisiaj zacznę się bać...od 3 lat siedzę na Wyspach i nigdy,żaden Arab mnie nie zaczepił :eek: .Wcześniej to samo było we Flandrii.Muszę mieć nieprawdopodobne szczęście,chyba zacznę grać w National Lottery :szydera .

Securitas

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
46
Miasto
Białystok
Hornet ,Szwedzi maja poprostu fiola na punkcie praw czlowieka, poprawnosci politycznej itp.To ze ni ma tam strajkow,masowych protestow przeciwko czemus lezy poprostu w ich naturze.Pojedz do szwecji i sam sie przekonaj ze zaczyna byc to bardzo wielkim problemem.Ciekawi mnie czy dalej bedziesz tak sceptycznie do tego podchodzil jak tam pojedziesz is am to zobazcysz lub niedaj boze dostaniesz od ciapatego po lbie.
Niewielki protest

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Szwecja to dziwny kraj

Hornet w zeszlym roku w Londonistanie bylem na wycieczce(popijawa polaczona z owiedzinami)zgodnie z wpojonymi mi zasadami i wychowaniem oraz zwyklym ludzkim odruchem ujelem sie za pewnym murzynem ktorego zaczelo popychac i kopac 2 brodatych w smiesznych sukienkach , moje zdziwienie bylo wielki gdyz malo tego ze brodaci ruszyli na mnie to jeszce i murzyn zaczal mi lapami wymachiwac.dlugo nie myslac dopa w troki i odwrot na z gory upatrzone pozycje.Nastepnie gaziol w lape i po galach a potem...to sam Ben Johnosn by mnie nie dogonil.
Jesli ty nie widzisz problemu w Anglii to gratki.Przeciez tam co i rusz ciapate kogos tluka , zadaja 3 miast z prawem szariatu, chca czesci londynu z autonomia i szaraitem.Jeli do tej pory ciapate cie zostawili to niech tak zostanie jak najdluzej, ale uwazaj na siebie.

A

Anonymous

Securitas-spokojnie...przecież nie neguję Twoich doświadczeń i poglądów.
Piszę o własnej autopsji.Znam wielu Arabów i nigdy nie doznałem z ich strony żadnej agresji.
W Antwerpii wiele razy łaziłem po arabskiej dzielnicy nocami...i też nic.
Może mnie biorą za swojego bo mam ciemne włosy :szydera .

Gonzoo

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Szwecja to podobno liberalny kraj . Potepiaja rasizm . U nas Partia piratow tez przydala by sie w rzadzie . ;)

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Hornet napisał
Może mnie biorą za swojego bo mam ciemne włosy :szydera
Hornet czyżbyś był zakamuflowaną opcją muzułmańską i robisz dżihad na forum :szydera :piwko

Securitas

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
46
Miasto
Białystok
W rosji jak pracowalem nadzorowalem grupke Kirgizow, ktorzy sa muzulmanami.Lepszych ludzi ze swieca szukac.Wydaje mi sie ze mozna by ich porownac do naszych tatarow ktorzy sa tez muzulmanami ale w ich wydaniu jest to religia pelna szcunku dla innych oraz bardzo tolerancyjna.Jesli porownac ich z Tadzykami , Uzbekami czy muzulmanami z bliskego wschodu czy tez z afryki nie moge uwiezyc ze to sa tez muzulmanie.Znam kilku arabow ktorzy sa tez ok. ale znam rowniez pare rodzin gdzie wyznanie islamu skrajnie sie rozni.Ojciec z corka sa bardzo mili,tolerancyjni normalni ludzi ale juz syn ma nasrane we lbie i chce aby islam rzadzil swiatem.Sa ludzie i ludziska...oraz kapczone swiry.

A

Anonymous

remool napisał:
Hornet czyżbyś był zakamuflowana opcja muzułmańską i robisz dżihad na forum :szydera :piwko
A czy na Newton Hill Road tam gdzie chodzę co niedzielę jest kościół czy meczet ?
Chyba bym nie podołał...przynajmniej na tym Forum przy tak silnej opcji syjonistycznej :szydera .

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12372
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Hornet napisał:
A czy na Newton Hill Road tam gdzie chodzę co niedzielę jest kościół czy meczet ?

A wracając z tego kościoła stołujesz się w YK's Deli na Chapeltown bo dobre jedzenie tam mają.

A

Anonymous

Nie...najczęściej stołuję się w "Brooklyn Bar" albo na parterze...bo tu mam za darmo :klawik.
al_arsen a skąd to nagłe zainteresowanie ? Już mnie lubisz :szydera ?

fiodor99

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
86
Miasto
25° 47' N 80° 13' W
Hornet napisał:
Nie...najczęściej stołuję się w "Brooklyn Bar" albo na parterze...bo tu mam za darmo :klawik.
al_arsen a skąd to nagłe zainteresowanie ? Już mnie lubisz :szydera ?
Może al_arsen szuka sposobności wymiany poglądów face to face :szydera

No i moja gwiazda polskiego dziennikarstwa w roli głównej:

Damski bokser wyzywa młodszych kolegów od idiotów i amatorów. Zobaczcie więc, jak słowem boksuje nie amator, a mistrz rządowej propagandy

28664c0ed9d5764cdd0c26f7bbd2c4ac.jpg

Od idiotów i amatorów zwyzywała kilka dni temu gwiazda TVN, Jarosław Kuźniar, dziennikarza TV Republika Bartłomieja Maślankiewicza, który relacjonował dla tej telewizji zamieszki w Kijowie.

Idiotów nie sieją. Recydywa amatorki z TV Republika

- skomentował na Twitterze relację Maślankiewicza Kuźniar.

Przypomnijmy tylko, że Maślankiewicz wszedł w środek walk pomiędzy protestującymi a Berkutem. Cokolwiek by nie mówić o warsztacie młodego dziennikarza, na pewno nie można mu zarzucić braku odwagi i zapału.

Przyjrzyjmy się jednak robocie redaktora Kuźniara, który młodszych kolegów ma za idiotów i amatorów. To, że w X-Factorze był sztywny jak kij od szczotki - pół biedy, nie każdy musi nadawać się do show biznesu. To, że na podłodze studia bawił się modelem dreamlinera - ujdzie w tłoku, w końcu każdy ma prawo być wiecznym chłopcem, nawet jeśli chce uchodzić za poważnego reportera. To, że Jarosław Kuźniar obiecał odejść z pracy, jeśli do redakcji wpłynie tysiąc maili za tym odejściem i tego nie zrobił, choć maile wpłynęły - też pół biedy, w końcu nawet fachowiec nie musi dotrzymywać słowa.

Jednak zachowanie profesjonalisty Jarosława Kuźniara w stosunku do jednego z jego gości, to prawdziwy skandal. To był pokaz słownego damskiego boksu, tym paskudniejszy, że stosowany na kobiecie w zaawansowanej ciąży. Wszystko odbyło się w studiu TVN 24 w dzień głosowania w Sejmie wniosku nad referendum w sprawie sześciolatków. Dziennikarz swojemu gościowi przerywał, nie pozwolił dokończyć odpowiedzi, prowokował, próbował skompromitować, wyprowadzić z równowagi. Nie wiadomo tylko czy Kuźniar realizował dyrektywy z góry, czy sam z siebie postanowił dokopać niewygodnej dla rządu, bo walczącej o cofnięcie reformy edukacji, Karolinie Elbanowskiej. Jeśli dziennikarz TV Republika to "idiota" i "amator", to jak nazwać ten popis Kuźniara? Ostrzegam, nagranie może wyprowadzić z równowagi.

Do komentujących jego wypowiedź o Maślankiewiczu Jarosław Kuźniar miał na dodatek przekaz pełny miłości:

Niezwykle miło mieć was gdzieś.

Na szczęście my możemy odpowiedzieć Kuźniarowi w ten sam sposób.
źródło:

:lanie

A

Anonymous

Michał Piróg został pobity

Znany tancerz,choreograf i gay umieścił na Instagramie,swoje zdjęcie opisane hastagami :
"Polish - jewish frienship #love #friendship #gay #jew #poland #cool"

Został uderzony w miejscu publicznym butelką w oko po tym jak sprzeciwił się słowom które usłyszał pod własnym adresem :
"Tylko Polacy mogą pić wódkę a Żydzi nie"

Porażająca wiadomość...co się stało z naszą wielowiekową tolerancją ?? Jak można uderzyć kogoś tylko za to,że jest Żydem i gayem ??
I jeszcze te obrzydliwe komentarze pod tym artykułem...cieszę się,że wyjechałem z kraju.

A

Anonymous

Securitas napisał:
Cholerna plaga,jednego nie moge zrozumiec..skoro chca panstwa islamskiego to po jaki czlonek uciekaja z panst muzulmanskich?jak ci tu zle ciapaty baranie to NDB(noga-dopa-brama) i won do siebie, dymac kozy.
Jak to nie możesz zrozumieć, przecież z tego co kiedyś pisałeś to masz lewicowe poglądy. A mulitikulti to przeca robota lewicy :jezyk
Nie rozumiem, powinieneś tego bronić, jak na prawdziwego lewicowca przystało :scratch

@Hornet
To straszne, jak można być takim antysemitą. Masz może jego pejsbuka, zaraz przeproszę go za to w imieniu wszystkich Polaków :(

Status
Zamknięty.
Do góry