Zdjęcia i wiadomości mniej śmieszne...

Status
Zamknięty.
A

Anonymous

Wojewódzki atakuje Lisa: Jesteś małym handlarzem. Warto dymać kolegów?

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Pewnie,że nie warto dymać kolegów...tylko koleżanki :szydera.Ale to tylko zwykła kłótnia w rodzinie :klawik. .

A

Anonymous

Ach te kłótnie starych dziadów impotentów :( Muszę gdzieś tą tłamszoną frustrację w końcu wylać :wariat

A

Anonymous

Marsellus-pozwolę sobie zaprotestować :zawsty .Smoktunowicz faktycznie jest już trochę przechodzona (chociaż nago jej nie widziałem).
Ale ta nowa suczka Wojewódzkiego :
AUukCHI.jpg

Palce lizać...i nie tylko :szydera .
Dodaj do tego czym jeździ i gdzie je zaprasza :klawik.
Niestety w wielkich miastach : dziad z kasą stoi trzy półki wyżej od każdego studenta dorabiającego w "Tesco" :dziwak .

A

Anonymous

Wiceprezes Polski Razem: ZUS zbankrutuje w 2022 roku

Proszę...jaka mądra Pani i to z Twojego Ruchu :klawik.

Ponad połowa oszczędności zgromadzonych w Otwartych Funduszach Emerytalnych trafi w poniedziałek do ZUS. Według Krystyny Iglickiej-Okólskiej , profesor ekonomii i wiceprezes partii Polska Razem, nie jest to dobre posunięcie. - ZUS jest bankrutem i nie da go się uratować. Zbankrutuje w roku 2022 i totalnym absurdem są kolejne próby ratowania polityki fiskalnej naszego państwa poprzez np. próby ozusowania umów śmieciowych, które tak naprawdę doprowadzają tylko do większej elastyczności naszego rynku pracy i pomagają młodym ludziom funkcjonować tutaj, a nie na emigracji czy w szarej strefie - wyjaśniła.
To teraz faktycznie musimy się kurczowo trzymać Programów za Darmo ma na nic innego nam nie starczy :szydera

A

Anonymous

"Forbes" rozstaje się z autorem tekstu o kulisach handlu żydowskim majątkiem

Autor tekstu "Kadisz za milion dolarów" zbierał laury za odwagę i doskonałą śledczą robotę, a jednocześnie odpierał oskarżenia o antysemityzm. Wątpliwości środowiska dziennikarskiego wzbudziło też zachowanie jego wydawcy.
Artykuł „Kadisz za milion dolarów” wywołał tym artykułem aferę na międzynarodową aferę. Autorów i redakcję skrytykował szefa Światowego Kongresu Żydów. Padły oskarżenia o antysemityzm. Redakcja opublikowała przeprosiny, choć autorzy tekstu twierdzili, że dochowali rzetelności dziennikarskiej i opierali się na twardych dowodach.
Tekst został nagrodzony przez Stowarzyszenie Dziennikarzy Polskich. Zarząd SDP przyznał też tytuł Hieny Roku Tytuły Hieny Roku przewodniczącemu rady nadzorczej Ringier Axel Springer Polska Ralphowi Buechi za ingerowanie "w niezależność redakcji i dziennikarza" w czasie pracy nad publikacją tego tekstu.

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4428
Miasto
Polska
.
Odszedł Tadeusz Mosz

c66aad8cfeb776-540-210-420-292-2430-945-GR.jpg

Tadeusz Mosz 25 stycznia skończył 60 lat. W TOK FM prowadził codzienny autorski program gospodarczy "EKG - Ekonomia, Kapitał, Gospodarka"

Przez wiele lat widzom znany był z prowadzenia magazynu ekonomicznego " Plus minus" - ten program w 2003 roku nagrodzono Medalem Europejskim. Od 2011 roku dziennikarz prowadził "Mówisz Mosz" w TVP Info. Pisał m.in. dla " Przekroju", " Business Week" i "Businessman Magazine".

Był laureatem wielu nagród i wyróżnień dziennikarskich. m.in. Dziennikarz Gospodarczy Roku 2002 miesięcznika " Pieniądz", Dziennikarz Gospodarczy Roku 2004 "Gazety Finansowej", laureat tytułu " Solidna Firma 2004", zdobywca nagrody specjalnej im. Eugeniusza Kwiatkowskiego za najlepszy utwór dziennikarski o tematyce ekonomicznej w 2002 roku, przyznany przez Akademię Ekonomiczną w Krakowie, zdobywca nagrody " Ostre Pióro", przyznawanej przez BCC.

Został uhonorowany tytułem "Człowiek Przyjazny Przedsiębiorczości 2009" przez Kapitułę Ogólnopolskiego Konkursu "Samorząd Przyjazny Przedsiębiorczości". W 2004 roku Tadeusz Mosz nominowany był do nagrody Wiktora.

A

Anonymous

antbil007 napisał:
Przez wiele lat widzom znany był z prowadzenia magazynu ekonomicznego " Plus minus" .
Wielu widzom znany był już wcześniej...ot chociażby podczas wojny Polsko-jaruzelskiej występował w reżimowym dzienniku.

Świeć Panie nad jego duszą :papież

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4428
Miasto
Polska
Hornet napisał:
antbil007 napisał:
Przez wiele lat widzom znany był z prowadzenia magazynu ekonomicznego " Plus minus" .
Wielu widzom znany był już wcześniej...ot chociażby podczas wojny Polsko-jaruzelskiej występował w reżimowym dzienniku.
Świeć Panie nad jego duszą :papież

A może został odgórnie zmilitaryzowany??? Wziąłeś to pod uwagę?
Ja, jako ówczesny pracownik Polskiego Radia (muzyk w orkiestrze symfonicznej), również byłem zmilitaryzowany.
1515-0082.gif

Moja dziewczyna to miała ze mnie bekę... :dziwak

A

Anonymous

antbil007 napisał:
Ja, jako ówczesny pracownik Polskiego Radia (muzyk w orkiestrze symfonicznej), również byłem zmilitaryzowany.
Na Twoim miejscu bym się do tego nie przyznawał :Stop :

Służba Bezpieczeństwa już wcześniej bardzo dokładnie nadzorowała sprawy personalne pracowników telewizji i radia. Szczególne wymagania stawiano spikerom, wydawcom, inspektorom, dziennikarzom występującym na wizji, operatorom kamery, dźwiękowcom itd. Redakcje budowano ze sprawdzonych działaczy powiązanych z aparatem partyjnym. Na kierownicze stanowiska w radiu i telewizji przychodzili funkcjonariusze KC PZPR, SB, wojska, Wyższej Szkoły Nauk Społecznych.

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4428
Miasto
Polska
Hornet napisał:
antbil007 napisał:
Na Twoim miejscu bym się do tego nie przyznawał :Stop :

Służba Bezpieczeństwa już wcześniej bardzo dokładnie nadzorowała sprawy personalne pracowników telewizji i radia. Szczególne wymagania stawiano spikerom, wydawcom, inspektorom, dziennikarzom występującym na wizji, operatorom kamery, dźwiękowcom itd. Redakcje budowano ze sprawdzonych działaczy powiązanych z aparatem partyjnym. Na kierownicze stanowiska w radiu i telewizji przychodzili funkcjonariusze KC PZPR, SB, wojska, Wyższej Szkoły Nauk Społecznych.

Nie mam się czego wstydzić, to jest fakt. Mocno to wszystko upraszczasz i naginasz. Bananów prostować nie zamierzam, ani też dementować, że nie jestem wielbłądem.
Musisz teraz zlustrować wszystkich, którzy byli zatrudnieni w publicznych media, łącznie z babciami klozetowymi. Te też nie mają się czym chwalić. Taka militarna babcia klozetowa, to jest dopiero wstyd. :szydera

babcia.jpg

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Prędzej czy później szczur zawsze wyjdzie z nory :chory

A

Anonymous

antbil007 napisał:
Nie mam się czego wstydzić, to jest fakt. Mocno to wszystko upraszczasz i naginasz. Bananów prostować nie zamierzam, ani też dementować, że nie jestem wielbłądem.
Musisz teraz zlustrować wszystkich, którzy byli zatrudnieni w publicznych media, łącznie z babciami klozetowymi. Te też nie mają się czym chwalić. Taka militarna babcia klozetowa, to jest dopiero wstyd. :szydera
antbil007-nie rób z tata wariata :szydera.Z autopsji sam wiesz jak było.
Babcią klozetową nie zaklniesz tamtej rzeczywistości.

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4428
Miasto
Polska
Hornet napisał:
antbil007-nie rób z tata wariata :szydera.Z autopsji sam wiesz jak było. Babcią klozetową nie zaklniesz tamtej rzeczywistości.

Było tak: 12 grudnia 1981 r. byłem muzykiem radiowym, mogłem w każdej chwili wypowiedzieć umowę o pracę. 13 grudnia tegoż samego roku wypowiedzieć tak sobie umowy nie mogłem. Tyle autopsja. Więc nie wiem, co ma do tego dorabianie ideologii? Napisz wyraźnie: wszyscy byli pracownicy radia i telewizji za tamtych czasów to esbecy i zdrajcy narodu, żeby była jasność. Po co takie głaskanie jeża i pudrowanie powietrza?

A

Anonymous

antbil007 napisał:
Hornet napisał:
antbil007-nie rób z tata wariata :szydera.Z autopsji sam wiesz jak było. Babcią klozetową nie zaklniesz tamtej rzeczywistości.
Było tak: 12 grudnia 1981 r. byłem muzykiem radiowym, mogłem w każdej chwili wypowiedzieć umowę o pracę. 13 grudnia tegoż samego roku wypowiedzieć tak sobie umowy nie mogłem. Tyle autopsja. Więc nie wiem, co ma do tego dorabianie ideologii? Napisz wyraźnie: wszyscy byli pracownicy radia i telewizji za tamtych czasów to esbecy i zdrajcy narodu, żeby była jasność. Po co takie głaskanie jeża i pudrowanie powietrza?
Jakiej ideologii :eek: ? Piszę o suchych faktach...a to,że nadinterpretujesz moje wypowiedzi to już inna brożka :).
Strasznie jesteś przewrażliwiony na własnym punkcie...co mnie troszkę dziwi biorąc pod uwagę Twój wiek :scratch .

fiodor99

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
86
Miasto
25° 47' N 80° 13' W
Koledzy nie zapominajmy, że znaczna część narodu musiała funkcjonować w tamtej rzeczywistości, to, że pewni szczęśliwcy urodzili się w końcówce systemu lub już po nie powinni tak łatwo oceniać, ponieważ nie musieli podejmować ich decyzji w tamtych czasach. Za 30-50 lat czeka nas to samo :jezyk

Status
Zamknięty.
Do góry