Zdjęcia i wiadomości mniej śmieszne...

Status
Zamknięty.

Mikelonsky

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
5
Skradziono rzeźbę z grobu Krzysztofa Kieślowskiego
Zdjęcia możecie sobie zobaczyć w Internecie.
Nie wiem co napisać...
:zły

zapomnij

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
234
Polka miała nielegalne pliki warte 4 mln zł.
piractwo_p.jpg

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
niezła kobieta.

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
44537
Miasto
Gdzieś w Polsce
W Palestynie przyszły na świat bliźniaczki syjamskie - mają jeden, wspólny żołądek i dwa serca połączone w jeden organ. Brak na razie info o możliwości rozdzielenia.
e208aab0982309bcbdbf21aaad208fb8.jpg

Lucca

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1277
Miasto
Kraków
EKSTREMALNE ZJAWISKA :eek:

Strona która monitoruje ekstremalne zjawiska wg. kategorii , na różnych kontynentach z podziałem na kraje .

Incydenty lotnicze ,lawiny, fala upałów, powódź, ekstremalne warunki pogodowe, terroryzm ,erupcja wulkanów, burze, trzęsienia ziemi, gradobicie, tsunami, tajfuny ( około 40 kategorii ).

Bardzo szczegółowo podaje :datę wydarzenia ,przyczyny, poziom uszkodzeń, straty, typ wydarzenia itp.

6ONQWw9.jpg

ALBUM ZIEMI :eek:

Podróż do najpiękniejszych zakątków ziemi (rozpoczynamy podróż dzięki uprzejmości Google maps i Flickr)

dThLtGP.jpg

Pozdrawiam :) :)

Areopagita

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
15
Miasto
różne
A propos lewackiej rewolucji edukacyjnej, propagandy homoseksualnej w szkołach etc:

Jeżeli uważacie, że decyzje w tych sprawach powinny należeć do obywateli a nie państwa, ustalającego co wolno myśleć, to odsyłam do akcji Fundacji Mama i Tata:

pozdr.,

Areopagita

Zawisza Czarny

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
62
Miasto
Trójkąt Bermudzki
Z chęcią złożyłem podpis na Stronie Fundacji Mam i Tata.
Patrząc z perspektywy przeraża mnie promowanie homoseksualizmu w mediach.
Jako ludziom współczuje gejom. Możecie mnie uważać za "homofoba" ale wkurza mnie ich wciskanie swej odmienności innym i jeszcze wmawianie nam (hetero) że brak akceptacji dla ich poczynań jest czymś złym, brakiem zrozumienia lub wręcz mową nienawiści względem nich.

Areopagita

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
15
Miasto
różne
Na Wschodzie bez zmian (?)

A tymczasem nasz Wschodni Sojusznik z czasów II WŚ...

Zawisza Czarny

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
62
Miasto
Trójkąt Bermudzki
Jakoś naszemu Sojusznikowi nie ufam. Patrząc historycznie raczej dobrych rzeczy nie można się od nich spodziewać. Mieszkałem kiedyś u pewnej starszej pani (już nieżyjącej) opowiadała o czasach okupacji, o Niemcach którzy na ich posesji rozstawili działa żeby ostrzeliwać Warszawę i o naszych Sojusznikach Wyzwolicielach którzy ukradli jej ojcu konia i furmankę darując łaskawie życie, o gwałtach. Podsumowała opowieść w ten sposób - że mniej bała się Niemców (konkretnie tych z którymi miała do czynienia) niż Rosjan.

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Większość rosyjskiej armii z czasów wojny stanowiła dzicz... nie umiejąca czytać ani pisać, wywodząca się ze stepów i kołchozów matuszki Rosji. Dzicz tę przed każdym atakiem pojono spirytem aby wyłączyć resztki myślenia i z głośnym uuuraaaa na ustach gnano na CKM`y. Można sobie tylko wyobrażać do czego taka pijana dzicz była zdolna po "wyzwoleniu" polskich miast i wsi....

A

Anonymous

remool napisał:
Większość rosyjskiej armii z czasów wojny stanowiła dzicz... nie umiejąca czytać ani pisać, wywodząca się ze stepów i kołchozów matuszki Rosji. Dzicz tę przed każdym atakiem pojono spirytem aby wyłączyć resztki myślenia i z głośnym uuuraaaa na ustach gnano na CKM`y. Można sobie tylko wyobrażać do czego taka pijana dzicz była zdolna po "wyzwoleniu" polskich miast i wsi....
Święte Słowa :papież Legionisto-Dzicz to najbardziej sensowne określenie czerwonej hołoty.Kilka linków poglądowych o działalności przedstawicieli mas pracujących
po 1945 r. na ziemiach Polskich :

I jako ciekawostka : do II wojny światowej na tzw.Ziemiach Odzyskanych znajdowało się ponad 7000 tysięcy zabytkowych budowli z różnych epok,z czego do 1945 r. w stanie nienaruszonym przetrwało 5000.
Czego nie zniszczyli sowieci to dobili ich pachołkowie z polskiej forpoczty która z ramienia Moskwy rządziła nami przez 45 lat.Pierwszy lepszy przykład z mojego podwórka : zamek w Kamieńcu Ząbkowickim zaprojektowany na wzór twierdzy mauretańskiej przez słynnego Karla Friedricha Schinkela,budowla kosztowała równowartość : 3 ton złota.
W 1946 roku najpierw ograbili a potem podpalili go Ruskie-zamek płonął 2 tygodnie (tzw.pożar kontrolowany-podczas gdy płonął-nikt z okolicznych mieszkańców nie był dopuszczany do gaszenia).W 1952 roku to co zostało cennego (np.marmury) wywieziono do Warszafki gdzie posłużyły do budowy słynnego potworka :wariat czyli Pałacu Kultury i Nauki.

A

Anonymous

b9yTXGo.jpg

Nie chodzi tutaj tylko o rodziców, chodzi o ludzi, którzy kiedy byłeś (aś) mały (a) podporządkowali swoje życie Tobie...

vonz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
Korwin-Mikke: trzeba powsadzać do kryminału całą bandę, która rządzi
- Nasz elektorat to są ludzie, którzy uważają, że ten cały ustrój jest do chrzanu. Trzeba go rozp..., trzeba powsadzać do kryminału całą tę bandę, która rządzi - powiedział w wywiadzie dla "Super Expressu" Janusz Korwin-Mikke.
Janusz Korwin-Mikke odniósł się w rozmowie z "Super Expressem" do ustawy śmieciowej. - To jest skandaliczna sprawa! To tylko dowodzi, jaki w Polsce jest zamordyzm! Tylko jest niestety realizacja kretyńskich zaleceń tej bandy złodziei i durniów, czyli Komisji Europejskiej - ocenił polityk. Dodał, że "Stalin, cokolwiek by o nim powiedzieć, takich głupich ustaw nie wydawał".
Lider Kongresu Nowej Prawicy zapytany, czy wszedłby koalicję z PiS powiedział: "my mamy zupełnie inny elektorat".
- Nasz elektorat to są ludzie, którzy uważają, że ten cały ustrój jest do chrzanu. Trzeba go rozp..., trzeba powsadzać do kryminału całą tę bandę, która rządzi - podkreślił w mocnych słowach.
k0yrUMo.jpg

zródło:"Super Express",

Areopagita

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
15
Miasto
różne
A propos naszego ulubionego KGBisty

ale czy prawdą czy tylko plotką jest, że wielka część firm dostających koncesje na poszukiwanie gazu kierowana jest przez Rosjan?

pozdr.,

:england

Status
Zamknięty.
Do góry