5 postów wyżej masz odpowiedźOnSam napisał:Pamiętacie była promocja na ten program dla beta testerów z licencją dożywotnią - padł mi NOWY HD i szlag trafił kluczyk do aktywacji wersji beta, znajdzie się dobra dusza z niepotrzebnym kluczykiem? PW

5 postów wyżej masz odpowiedźOnSam napisał:Pamiętacie była promocja na ten program dla beta testerów z licencją dożywotnią - padł mi NOWY HD i szlag trafił kluczyk do aktywacji wersji beta, znajdzie się dobra dusza z niepotrzebnym kluczykiem? PW

to jest specyfika,ułomnośc tej stronyOXYGEN THIEF napisał:ta strona a raczej jej autorzy za każdą nawet najdrobniejszą aktualizacją programu podają ten sam link do promocji
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
czyli jak jutro wyjdzie nowa wersja to będzie "nowa promocja", pojutrze kolejna "nowa" i to już tak trwa i trwa.
lub wersja portable (tez przyjmuje kluczyk... 400 dni)OXYGEN THIEF napisał:Klucz dla wszystkich taki sam
a tu normalny link do pobrania bez żadnego dziadowskiego Huba od SOS.
sprawdz wersje instalacyjnabene napisał:spróbowałem wersję portable .. po włączeniu rezydenta i zamknięciu programu wyłącza się wszystko![]()

zgłos im to z poziomu programu + wyklucz tego chromatadeusz242 napisał:Zainstalowałem ten program i chcąc uruchomić Google Chrome portable usuwa go jako zagrożenie, Nie wiem co jest nie tak z tym programem.
OXYGEN THIEF napisał:zgłos im to z poziomu programu + wyklucz tego chromatadeusz242 napisał:Zainstalowałem ten program i chcąc uruchomić Google Chrome portable usuwa go jako zagrożenie, Nie wiem co jest nie tak z tym programem.