Zmiany, zmiany, zmiany (V2)

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Dołączył
26 Maj 2010
Posty
26508
Reakcje/Polubienia
6562
Miasto
Trololololo

Niejaki

Bardzo aktywny
Dołączył
16 Wrzesień 2017
Posty
631
Reakcje/Polubienia
730
tak przy okazji poprzednia wersja była lepsza (najeżdżałem wskaźnikem na jakiś nieznany program i od razu wiedziłem o co chodzi)
 

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Dołączył
26 Maj 2010
Posty
26508
Reakcje/Polubienia
6562
Miasto
Trololololo
tak przy okazji poprzednia wersja była lepsza (najeżdżałem wskaźnikem na jakiś nieznany program i od razu wiedziłem o co chodzi)
Tak przy okazji, w tej wersji też to jest :)
 

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Dołączył
26 Maj 2010
Posty
26508
Reakcje/Polubienia
6562
Miasto
Trololololo
Na forum możecie pisać normalne tematy jak i zadawać pytania klikając na


Jeśli zostanie wybrane na - Pytanie - pozwoli to pytającemu wybrać najlepszą odpowiedź oraz ustawić pytanie jako problem rozwiązany.
 

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Dołączył
26 Maj 2010
Posty
26508
Reakcje/Polubienia
6562
Miasto
Trololololo
MediaSites zaktualizowane do najnowszej wersji :)
 

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Dołączył
26 Maj 2010
Posty
26508
Reakcje/Polubienia
6562
Miasto
Trololololo
UserActivity zaktualizowane do najnowszej wersji :)
 

tedi13

Bardzo aktywny
Dołączył
25 Październik 2010
Posty
244
Reakcje/Polubienia
111
Miasto
okolice Krakowa
Witam
@OXYGEN THIEF mam pytanie, dlaczego nie mogę zaznaczać tekstu na PZD. Zastanawiam się czy to jest tylko mój problem ? Ja potrzebuję czasem zaznaczać tekst angielski czy w innym języku obcym, aby wrzucić go do QTranslate. Oczywiście radzę sobie w inny sposób, ale to mniej wygodne (nie przepisuję:zaciesz). Po zaznaczeniu, w QTranslate pokazuje mi się tylko adres postu. Jakbyś mógł mi to wyjaśnić byłbym wdzięczny.
Używam Waterfoxa - odmiana Firefoxa
 

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Dołączył
26 Maj 2010
Posty
26508
Reakcje/Polubienia
6562
Miasto
Trololololo
Witam
@OXYGEN THIEF mam pytanie, dlaczego nie mogę zaznaczać tekstu na PZD. Zastanawiam się czy to jest tylko mój problem ? Ja potrzebuję czasem zaznaczać tekst angielski czy w innym języku obcym, aby wrzucić go do QTranslate. Oczywiście radzę sobie w inny sposób, ale to mniej wygodne (nie przepisuję:zaciesz). Po zaznaczeniu, w QTranslate pokazuje mi się tylko adres postu. Jakbyś mógł mi to wyjaśnić byłbym wdzięczny.
Używam Waterfoxa - odmiana Firefoxa
Sprawdzałeś może czy taki sam problem występuje na innej przeglądarce :??
 

tedi13

Bardzo aktywny
Dołączył
25 Październik 2010
Posty
244
Reakcje/Polubienia
111
Miasto
okolice Krakowa
Dobre pytanie, więc tak ; Edge, Chrome, Opera, Firefox to samo, nie da się zaznaczyć. Natomiast w Internet Explorer normalnie da się zaznaczyć i skopiować. Innych przeglądarek nie mam zainstalowanych, jak chcesz mogę zainstalować i przetestować
 

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Dołączył
26 Maj 2010
Posty
26508
Reakcje/Polubienia
6562
Miasto
Trololololo
Dobre pytanie, więc tak ; Edge, Chrome, Opera, Firefox to samo, nie da się zaznaczyć. Natomiast w Internet Explorer normalnie da się zaznaczyć i skopiować. Innych przeglądarek nie mam zainstalowanych, jak chcesz mogę zainstalować i przetestować
Trochę to dziwne ale zaraz obadam w Twoich uprawnieniach forum, może tak się coś pomieszało choć nie powinno.Nikt nie zgłaszał takiego problemu.
 

yyy

Bardzo aktywny
Dołączył
12 Maj 2013
Posty
423
Reakcje/Polubienia
241
Dobre pytanie, więc tak ; Edge, Chrome, Opera, Firefox to samo, nie da się zaznaczyć. Natomiast w Internet Explorer normalnie da się zaznaczyć i skopiować. Innych przeglądarek nie mam zainstalowanych, jak chcesz mogę zainstalować i przetestować
Jak sie zalogujesz to działa na ff a jak nie to nie ,pewnie przez dodawanie linka przy kopiowaniu. Na explorer pewnie działa dlatego ze jest stary i moze nie obsługuje tego ficzera z linkiem :)
 
Ostatnia edycja:

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Dołączył
26 Maj 2010
Posty
26508
Reakcje/Polubienia
6562
Miasto
Trololololo
Dobre pytanie, więc tak ; Edge, Chrome, Opera, Firefox to samo, nie da się zaznaczyć. Natomiast w Internet Explorer normalnie da się zaznaczyć i skopiować. Innych przeglądarek nie mam zainstalowanych, jak chcesz mogę zainstalować i przetestować
Jak możesz to sprawdź teraz czy działa, aha i jeszcze jedno sprawdzasz to będąc zalogowanym oczywiście.
 

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Dołączył
26 Maj 2010
Posty
26508
Reakcje/Polubienia
6562
Miasto
Trololololo
Jak sie zalogujesz to działa na ff a jak nie to nie ,pewnie przez dodawanie linka przy kopiowaniu. Na explorer pewnie działa dlatego ze jest stary i moze nie obsługuje tego ficzera z linkiem :)
Niezalogowani nie mają blokady kopiowania.
 

tedi13

Bardzo aktywny
Dołączył
25 Październik 2010
Posty
244
Reakcje/Polubienia
111
Miasto
okolice Krakowa
Jak możesz to sprawdź teraz czy działa, aha i jeszcze jedno sprawdzasz to będąc zalogowanym oczywiście.
Ja na Woterfoxie zalogowany na Pzd jestem i byłem zawsze. Teraz wszystko jest OK. Mogę zaznaczać i kopiować, więc nie będę sprawdzał innych przeglądarek których używam sporadycznie do innych celów. Dzięki za udaną interwencję
 

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Dołączył
26 Maj 2010
Posty
26508
Reakcje/Polubienia
6562
Miasto
Trololololo
Ja na Woterfoxie zalogowany na Pzd jestem i byłem zawsze. Teraz wszystko jest OK. Mogę zaznaczać i kopiować, więc nie będę sprawdzał innych przeglądarek których używam sporadycznie do innych celów. Dzięki za udaną interwencję
To :ok , jakby jeszcze coś tam nie śmigało to śmiało napisz :)
 
Do góry