Zmiany, zmiany, zmiany (V2)

yyy

Bardzo aktywny
Dołączył
12 Maj 2013
Posty
423
Reakcje/Polubienia
241
Niezalogowani nie mają blokady kopiowania.
Nie chodziło mi o całkowitą blokade kopiowania tylko o ten trik z dodawaniem linka do strony przy kopiowaniu.Na explorerze nie dodaje tego cuda (niezalogowanym) ,więc i program pewnie nie świruje i normalnie kopiuje zaznaczony tekst.Ważne ,że tedi13 już działa jak trzeba.
 

helium

Bardzo aktywny
Ekspert
Dołączył
16 Czerwiec 2010
Posty
1658
Reakcje/Polubienia
708
Miasto
Kraków
Jest jakaś opcja żeby przy kliknięciu na temat przenosiło do ostatniego postu (strony)? Teraz przenosi do pierwszej (strony) i trzeba się "przeklikiwać" do końca :scratch
 

Grandalf

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Dołączył
26 Maj 2015
Posty
6226
Reakcje/Polubienia
11531
Jest jakaś opcja żeby przy kliknięciu na temat przenosiło do ostatniego postu (strony)? Teraz przenosi do pierwszej (strony) i trzeba się "przeklikiwać" do końca :scratch
Pod tematem są wyświetlane numery trzech ostatnich stron, więc możesz przejść do ostatniej strony. Tylko że tą stronę trzeba przewinąć do dołu, aby zobaczyć ostatni post.
 

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Dołączył
26 Maj 2010
Posty
26502
Reakcje/Polubienia
6521
Miasto
Trololololo
Dodatek Optimized List Queries zaktualizowany do najnowszej wersji.
 

Niejaki

Bardzo aktywny
Dołączył
16 Wrzesień 2017
Posty
630
Reakcje/Polubienia
725
Tak przy okazji, w tej wersji też to jest :)
I jeszcze raz przy okazji...
..bo przewaznie zamiast opisu tematu(programu) pokazuje sie mały zrzut ekranu, który prawie nic nie mówi.
Może da się włączyć tylko text - było by o wiele bardziej użytecznie:)
 

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Dołączył
26 Maj 2010
Posty
26502
Reakcje/Polubienia
6521
Miasto
Trololololo
I jeszcze raz przy okazji...
..bo przewaznie zamiast opisu tematu(programu) pokazuje sie mały zrzut ekranu, który prawie nic nie mówi.
Może da się włączyć tylko text - było by o wiele bardziej użytecznie:)
Nie można, chyba że napiszesz do autorów Xenforo i zaproponujesz taką zmianę :)
 

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Dołączył
26 Maj 2010
Posty
26502
Reakcje/Polubienia
6521
Miasto
Trololololo
Dodatek User activity zaktualizowany do najnowszej wersji.
 

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Dołączył
26 Maj 2010
Posty
26502
Reakcje/Polubienia
6521
Miasto
Trololololo
Ostatnia edycja:

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Dołączył
26 Maj 2010
Posty
26502
Reakcje/Polubienia
6521
Miasto
Trololololo
MediaSites zaktualizowany do najnowszej wersji :)
 

1qaz

Bardzo aktywny
Zasłużony
Dołączył
4 Wrzesień 2010
Posty
546
Reakcje/Polubienia
78
Nie wiem gdzie napisać więc napiszę tutaj. Prośba dla wszystkich, którzy wrzucają informację do działu
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
aby robili to jak użytkownik irfan19. O co chodzi? Drobna sprawa a ułatwia życie. W tytule umieszcza gdzie gra jest dostępna np.: (steam itp.). Mnie takie coś się podoba.
 

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Dołączył
26 Maj 2010
Posty
26502
Reakcje/Polubienia
6521
Miasto
Trololololo
Media Sites zaktualizowany do najnowszej wersji :ok


Edycja:
OLS też zaktualizowany :ok
 

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Dołączył
26 Maj 2010
Posty
26502
Reakcje/Polubienia
6521
Miasto
Trololololo

Jarom

Bardzo aktywny
Zasłużony
Dołączył
23 Wrzesień 2016
Posty
3876
Reakcje/Polubienia
1143
Nie wiem po jakich zmianach i jak dawno tak jest ale dopiero teraz przy przeglądaniu tego
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
i próbie przejścia do linkowanego tematu na PzD wyskakuje mi:
Witamy na PZD!
Welcome to PZD!
Register Zaloguj
I tak jest też w przypadku innych linkowanych tematów z PzD do PzD.
 

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Dołączył
26 Maj 2010
Posty
26502
Reakcje/Polubienia
6521
Miasto
Trololololo
Nie wiem po jakich zmianach i jak dawno tak jest ale dopiero teraz przy przeglądaniu tego
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
i próbie przejścia do linkowanego tematu na PzD wyskakuje mi:

I tak jest też w przypadku innych linkowanych tematów z PzD do PzD.
Dokładnie gdzie :?? na głównej stronie :??
 
Do góry