Co powiem, to powiem ale powiem ale xenforo 2 jest bardziej zoptymalizowane jeśli chodzi o ogólne działanie strony.Nawet przy przeładowanej stronie przez klipy wideo, śmiga bardzo dobrze.
Fakt, działa szybciej i wygląda lepiejCo powiem, to powiem ale powiem ale xenforo 2 jest bardziej zoptymalizowane jeśli chodzi o ogólne działanie strony.Nawet przy przeładowanej stronie przez klipy wideo, śmiga bardzo dobrze.
Poszperam później i jak znajdę to przetłumaczę to na PL
Mi nie przeszkadza angielski Chodziło o ten szary kolor, jest słabo widoczny.Poszperam później i jak znajdę to przetłumaczę to na PL
A mówiłem (na czacie)? Uważajcie tylko na dodatki bo wystarczy jakiś jeden i wszystko skopie.Co powiem, to powiem ale powiem ale xenforo 2 jest bardziej zoptymalizowane jeśli chodzi o ogólne działanie strony.Nawet przy przeładowanej stronie przez klipy wideo, śmiga bardzo dobrze.
testuje tylko innego slaideraA mówiłem (na czacie)? Uważajcie tylko na dodatki bo wystarczy jakiś jeden i wszystko skopie.
Zapomniało mi się
Wieczorem się już za to wezmę
Dodałem inny bardziej rozbudowany slaider
kukasz na mobilnymJa slizgacza nie mam
Tak.kukasz na mobilnym
Teraz widać dobrze i nie mam więcej zastrzeżeńWziąłem się za to już teraz bo z pamięcią różnie bywa. Problem jest taki, że ten sam kolor odpowiada też za inny tekst. Mianowicie czas podany przy jakimś wpisie, ukrytych użytkowników i inne takie. Krótko mówiąc występuje na jasnym i ciemnym tle. Zmieniłem na taki jakby błękit żeby na każdym tle był widoczny . Jak coś to dalej będziemy kombinować
Ogólnie też zmieniłem kolorystykę forum z zielonego na kolor z logo PZD.