Zmiany, zmiany, zmiany....

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29979
Miasto
Trololololo
Al, zdjęcia nie zmniejszają się do tego stopnia, żeby umieścić 3 duże koło siebie, tak jak było. Wiem bo je dodaję.
Pochwały - wiem kto dostał ale nie wiem od kogo, dopiero jak trafię na post to widać.
W profilu każdy widzi co obecnie oglądam.
Jeśli chodzi o wyszukiwanie to tak pojawia się 200 postów ale jak przejdziesz na ostatnią 10 stronę to na dole masz
-Find older messages- i jak klikniesz to wyszuka kolejne 10 stron starszych i kolejne i kolejne także wszystkie posty są.

Jeśli chodzi o profil to pewnie w swoich ustawieniach musisz zablokować dostęp na oglądanie, sprawdzę to.

waldi

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
65251
Nie mam zaznaczonej opcji:
-Pokaż swoja bieżąca aktywność. Pozwoli to innym zobaczyć co aktualnie przeglądasz-
Rozumiem że tak ma być i mimo tego widać co przeglądam.
Jeśli chodzi o wyszukiwanie to tak pojawia się 200 postów ale jak przejdziesz na ostatnią 10 stronę to na dole masz
-Find older messages- i jak klikniesz to wyszuka kolejne 10 stron starszych i kolejne i kolejne także wszystkie posty są.
W starym znalazłem swój pierwszy post za 1 kliknięciem, tu trzeba mnóstwo czasu żeby do niego dojść

Ostatnia edycja:

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29979
Miasto
Trololololo
Nie mam zaznaczonej opcji:
-Pokaż swoja bieżąca aktywność. Pozwoli to innym zobaczyć co aktualnie przeglądasz-
Rozumiem że tak ma być i mimo tego widać co przeglądam.
ale musisz to sprawdzić z innego konta, ja pewnie będę widział jako admin, ty też jako że to twój profil jest.

waldi

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
65251
Innego nie posiadam, bo by mnie zbanowano, ale wierzę Ci na słowo.
Nie zawracam już Wam głowy.
Miłego weekendu :)

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29979
Miasto
Trololololo
Innego nie posiadam, bo by mnie zbanowano, ale wierzę Ci na słowo.
Nie zawracam już Wam głowy.
Miłego weekendu :)
:dziękuę, trzeba sprawdzić,według opcji powinno działać, kuknę później.

Mirko

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
7420

waldi

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
65251
Mirko, ja nie widzę gdzie byłeś ostatnio widziany, więc to jednak działa!

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12368
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Al, zdjęcia nie zmniejszają się do tego stopnia, żeby umieścić 3 duże koło siebie, tak jak było. Wiem bo je dodaję.
Pochwały - wiem kto dostał ale nie wiem od kogo, dopiero jak trafię na post to widać.
W profilu każdy widzi co obecnie oglądam.
Nie wiem jak jest w przypadku 3 zdjęć obok siebie bo nie dodaję tylu. Skoro jest jak piszesz to ok.

Z tymi pochwałami to w sumie nie jest tak źle bo do tej pory było tak, że jak ktoś dał komuś pochwałę to obdarowany zaraz szukał pierwszego z brzegu posta osoby dającej żeby się odwdzięczyć co wyglądało groteskowo.

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12368
Miasto

waldi

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
65251
Al, może napisz jak dodawać zdjęcia przez imgur, kiedyś to było proste, ale od około roku to się tam pozmieniało i nie nadążam co i jak.

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12368
Miasto
Al, może napisz jak dodawać zdjęcia przez imgur, kiedyś to było proste, ale od około roku to się tam pozmieniało i nie nadążam co i jak.
Ja to robię najczęściej przez Screenpresso bo tam jest opcja wrzucania screenów na swoje konto na imgur i później tylko kopiuję link. Z poziomu ich strony to klikasz na górze na "New post" w nowym okienku klikasz "browse" i wybierasz obraz z dysku. Jak tylko wyświetli się obrazek to klikam PPM i "Kopiuj adres obrazu" bo to domyślne "Copy" nie zawiera rozszerzenia. Możesz też użyć tego domyślnego po najechaniu na obrazek ale później przy wstawianiu musisz po tym dopisać rozszerzenie np. jpg albo .png

waldi

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
65251
To teraz już [mimg] nie będzie potrzebne!:dziękuę

Do góry