- Reakcje/Polubienia
- 1583
Dzięki - nie otrzymałem dziś powiadomień na skrzynkę, ale niestety również nie otrzymałem ich na stronie Forum.Nowy dzień - nowy limit...
2. Skoro jesteśmy przy mediach społecznościowych to te przyciski (w prawym górnym rogu s. głównej) do niczego nie odsyłają. A powinny. Takie czasy.
![]()
Poza tym w konkursach mogłyby być warunki polubienia tych stron PZD.
6. Teraz w związku z nowymi możliwościami Forum nie mam potrzeby otrzymywania powiadomień na e-mail. Pomimo odhaczenia tego w profilu nadal jednak otrzymuję maile o odpowiedziach z obserwowanych tematów na skrzynkę.
To, że napisałem, iż przyciski powinny gdzieś odsyłać, nie oznaczało, że powinny odsyłać do strony głównej Forum, a oznaczało, że powinny odsyłać do profili na FB i Twitterze.
Popieram. Kiedyś można było wysłać wiadomość do członków całej grupy, teraz ni huhu...Waldi napisał:(...)4-w pochwałach pisało się komentarze, teraz nie wiadomo kto i za co je dał
6-brakuje przycisków ze zbiorczym spisem fąfli, zasłużonych itd
7- info kto ma dzisiaj urodziny powinno być na głównej stronie, po to by tego nie przegapić
Forum to nie tylko funkcje informacyjne, ale również społecznościowe (tyle w kwestii życzeń).
Pochwały - były lepsze, gdyż dawały możliwość skomentowania za co. Polubienia są bezosobowe. Poza tym nasi zagraniczni koledzy mają inne przyzwyczajenia w kwestii "lajkowania". Na niektórych zagranicznych forach polubienie można dostać za ciepłe słowo. U nas podchodzi się do tego z nabożną czcią, że dopiero info o bezpłatnym MS Office część userów do tego zachęci. Poza tym forum jest przecież kontynuacją i nie startujemy od zera. Przyłączam się do @waldi, że trochę głupio, iż pochwały otrzymane przez niektórych w ciągu 7 lat poszły się...