Zmiany, zmiany, zmiany....

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29977
Miasto
Trololololo
Dzięki - znalazłem - tylko dla laika /czyli "brawo ja" to wyglądało tak: klik na plus - wybierz "cytuj".
Ale Oxy oberwał przeze mnie trochę - sorki - próbuję tu przetrwać, pomimo "władowania mnie na minę z tym nowym wyglądem Forum PZD " ... :róża Jedna rzecz już mi się podoba - naprawdę przekonujecie do tego "czegoś" co jest dziś. Nawet dwie rzeczy mi się podobają tutaj - emotki wróciły i życzliwość w tłumaczeniu laikom jak ja. Macie zaparcie i cierpliwość - ja bym się wkurzał :szydera
:kupa:tancerz

ToGor

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
200
Miasto
Mazowieckie, Polska, Europa, Świat.
Brak mi np @ jawdar - dzień po jest tylko na recepty ponoć ... :kwiczy2:kwiczy2:kwiczy2

jawdar

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
22
Tak posty, programy tak jak to było po staremu: pokaż wszystkie i rozwijało się menu i wybierało się 1dzień, tydzień itp.

jawdar

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
22
ToGor - ALE TO ŚMIESZNE, cieszę się że Ciebie rozbawiłem :fakolec

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Tobie Zeno też się nie chce sprawdzic tylko piszesz, ze coś nie działa albo czegoś nie ma :facepalm
Bzdura. Nie czytasz albo czytasz bez zrozumienia :facepalm
Zeno napisał:
Co do szukajki, to o ile na starym skrypcie były dwie: jedna główna i kolejna nad każdym tematem (ta nad tematem była bardzo wygodna i szybka). To jednak trzeba przyznać nie działały dobrze, gdyż np wyszukanie postów o SpyShelter graniczyło z cudem. Z uwagi, ze szukajka wykazywała też posty nie na temat również tych userów, którzy mieli SS w podpisie.
Ta jest lepsza i precyzyjniejsza, choć trzeba się przy niej troszke więcej naklikać
Napisałem przecież, że obecna jest lepsza. Wytłumaczę teraz najprościej jak mogę:
doD9qyw.png

ozc1sz6.png

Kumasz o co chodzi?

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Ostatnia edycja:

ToGor

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
200
Miasto
Mazowieckie, Polska, Europa, Świat.
Przypadkiem wyszło - /skojarzenie do nowinek z ramienia poprawek "partii" rządzącej/ - chciałem tylko zwrócić uwagę, że klikając na nick nie wrzuca od ręki nazwy nicku - tu - "@ jawdar" - Ty akurat się pokazałeś z wpisem. Ja mam nadzieję, że u innych wywołałem uśmiech, bo zrozumieli to mniej personalnie. Co do tej emotki - jest nie na miejscu - nikomu nie ubliżam - forum z założenia powinno być przyjazne i wyrozumiałe. Ja jestem - dlatego tłumaczę. Sądzę też, że powinieneś być bardziej życzliwy. Nie znasz mnie, na bank jesteś młodszy i nie wypada nawet pokazywać swojej elokwencji w taki sposób. Personalnie nie najeżdżam na Ciebie. A emotki w podobnym stylu użyłbym w przypadku ostatecznym i tylko wtedy, gdybym się znał od lat z osobą. My się nie znamy raczej - więc zmień proszę ją na bardziej przyjazną i będzie ok ... :klawik Zwykle jak mi się coś nie podoba - piszę z ironią - "ja też Cię kocham" ... :buziakk

Ostatnia edycja:

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12368
Miasto
Somewhere over the rainbow.

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Ale teraz jest jedna która działa jak tamte dwie.
I tu się zgadzam i tak twierdzę od niedzieli.
Przy okazji cofnąłem zgodę na otrzymywanie maili od administracji. Nie pomogło (nadal otrzymuję powiadomienia o odpowiedziach na skrzynkę) i nie wiem już co mam odhaczyć w profilu.
Przydałyby się może również wtyczki Spotify, Tidal, Soundcloud i dyskretny dźwięk do Shoutboxa. Oczywiście nie spodziewam się tego od razu. :zawsty

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29977
Miasto
Trololololo
Przy okazji cofnąłem zgodę na otrzymywanie maili od administracji. Nie pomogło (nadal otrzymuję powiadomienia o odpowiedziach na skrzynkę) i nie wiem już co mam odhaczyć w profilu.
Przydałyby się może również wtyczki Spotify, Tidal, Soundcloud i dyskretny dźwięk do Shoutboxa. Oczywiście nie spodziewam się tego od razu. :zawsty
Soundcloud i spotify są dodane od wczoraj
:zabawa

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12368
Miasto
Przecież wtyka do spotifaja jest :tancerz.... mówiłem że piszesz a nie sprawdzasz :zaciesz

waldi

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
65244
Czy jest teraz możliwość skasowania swojego ostatniego posta w jakimś temacie, gdy nikt więcej nie dodał posta?
Albo zmiany nazwy tematu gdy się go założyło i przez małą pomyłkę czegoś się nie dopisało do tematu, a jest tylko własny 1 post.
Na starym forum to było możliwe nawet po kilku miesiącach.
Pytam bo próbowałem tak zrobić i nie widziałem takich możliwości.

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12368
Miasto
Musimy zrobić osobny temat "changelog" i tam dodawać nowości.... :winked

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12368
Miasto
Czy jest teraz możliwość skasowania swojego ostatniego posta w jakimś temacie, gdy nikt więcej nie dodał posta?
Albo zmiany nazwy tematu gdy się go założyło i przez małą pomyłkę czegoś się nie dopisało do tematu, a jest tylko własny 1 post.
Możesz raportować i modek zmieni.

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Zmiana nazwy przez "Edytuj", skasowanie posta - ni huhu...

Do góry