Zoner Photo Studio 15 Home za darmo !

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Wcześniej miałem polską wersję PRO 10 teraz mam Pro 14 również po polsku,która w porównaniu do 15 HOME jest nawet bardziej funkcjonalna. Szczegół którym się różni to okno szybkiej poprawki, w 14 jest jedynie pasek postępu. Może jest jeszcze kilka usprawnień ale prawdopodobnie nie w wersji HOME, która jest obiektem tej promocji . Póki co polecam czternastkę.

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Dziś kolejna promocja na piętnastkę Home

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Pracuję nad prawidłowym plikiem spolszczenia, ale to potrwa, być może do promocji wersji PRO

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29922
Miasto
Trololololo
jakie blokowanie ??

kinimoD

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Próbowałeś skopiować linka wklejonego przez kolegę Ponury Rumcajs?

Nie wiem czy tak działa opcja "copyblock" z edytora ale spotkałem się z czymś takim na tym forum kilka razy, że na żaden sposób nie mogłem skopiować linka. Chyba że to tylko u mnie to sorki :)

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29922
Miasto
Trololololo
Linki nie są i nie były zabezpieczone przed kopiowaniem, kopiowanie działa.Widocznie coś u ciebie się zrymbało.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29922
Miasto
Trololololo
w sumie na jednym linku był copyblock więc twoja racja, wielka racja i tylko twoja racja :yes master

Ponury Rumcajs

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
81
Miasto
Rzacholecki Las :D
Sorki panowie i panie :yes master :yes master :yes master :yes master
Wydawało mi się, że "copyblock" służy blokadzie kopiowania linku dla osób niezalogowanych na tym forum.
Teraz wszystko jasne, że można wklejać linka na żywca i nie przejmować się copyblokowaniem :wariat

Pozdrawiam :hi

FrantiQ

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
231
@kinimoD

A czy czasem nie korzystasz z Webroota?

Ja jak testowałem u siebie Webroota, to spotkałem się z tym że blokował kopiowanie na stronach www i na forum - w Firefoxie, ale na szczęście działało "Otwieranie odnośników w nowej karcie/ oknie" pod PPM więc się przyzwyczaiłem.

Ponury Rumcajs

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
81
Miasto
Rzacholecki Las :D
Ja właściwie nigdy nie kopiuję linku tylko tak jak @FrantiQ otwieram link w nowej karcie, bo jest to po prostu wygodniejsze :jezyk
Po co mi kopiowanie, wklejanie i klikanie ENTER by wczytało stronę skoro mogę od razu z prawokliku otworzyć zaznaczony link za jednym zamachem? :wariat

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
kinimoD napisał:
Próbowałeś skopiować linka wklejonego przez kolegę Ponury Rumcajs?

Nie wiem czy tak działa opcja "copyblock" z edytora ale spotkałem się z czymś takim na tym forum kilka razy, że na żaden sposób nie mogłem skopiować linka. Chyba że to tylko u mnie to sorki :)

Potwierdzam problem ze skopiowaniem linku. Myślałam, że to ze mną coś nie tak. :eek:

Do góry