grummer napisał:I jest po polsku. Chciałem po prostu kluczyk u nich na stronie zarejestrować. Po prostu lubię mieć jakąś podstawę świadczącą o legalności programu.
koledzygraf napisał:To się da rozpakować i zainstalować:alberto napisał:Nie mogę ani rozpakować, ani zainstalować. Udało się komuś?
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Czysta instalka:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!Slim napisał:Rozpakowany, zainstalowany, niestety - brak polskiej lokalizacji.alberto napisał:Nie mogę ani rozpakować, ani zainstalować. Udało się komuś?
Polska wersja programu:
Po zrobieniu nakładki niezbyt dobrze to wygląda, jest info o trialu, wersji pro i wersji pro do zakupienia.
Ja po prosu spolszczyłem program pozyskanymi wcześniej plikami z triala PL.
Mam teraz PL bez tych dodatkowych niepotrzebnych rzeczy.
Polskiej wersji na czysto instalowanej, nie da się kluczem z promocji aktywować.
Napisz drogi kolego jakiego pliku dll brakuje po zainstalowaniu Zoner Photo Studio 15 PRO przy wykorzystaniu mojego instalatora?mavio napisał:graf napisał:koledzychciałem zainstalować zoner w promocji, ale nie działa link z giveawawayoftheday, natomiast instalka od kol Emmersa w wersji pl normalnie instaluje się lecz po przy próbie uruchomienia mam komunikat o braku .dll
tak tylko po próbie włączenia zonera mam taki komunikat: "No DLLs were found in the Waterfall procedure"acar napisał:to należy sobie uzupełnić ... jak to zrobić..:mavio napisał:..lecz po przy próbie uruchomienia mam komunikat o braku .dll
mavio napisał:tak tylko po próbie włączenia zonera mam taki komunikat: "No DLLs were found in the Waterfall procedure"acar napisał:to należy sobie uzupełnić ... jak to zrobić..:mavio napisał:..lecz po przy próbie uruchomienia mam komunikat o braku .dll
jak daje OK to mam komunikat: "Aplikacja nie została właściwie uruchomiona (oxc0000142).Kliknij OK aby zakończyć"
Próbowałem ponownie zainstalować, ale nie pomogło.
1. W moim systemie nie znalazłem tych plików.Emmers napisał:W takim przypadku otwórz: C: \ Windows \ syswow64 a następnie usuń te pliki:
ippcore-6.1
ippj-6.1
ippjw7-6 .. 1
IPPS-6.1
ippvc-6.1
Info o promocji:Conditions and Restrictions:
- This offer ends March 23rd
- For personal, not business use
- No DVD Slideshow function
- No support guarantee
PobierzDownload and install Zoner Photo Studio 15 PRO, and enjoy — the program is pre-registered, so there is nothing you need to register it.