Zoner Photo Studio 15 PRO za darmo

grummer

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
2
I jest po polsku. Chciałem po prostu kluczyk u nich na stronie zarejestrować. Po prostu lubię mieć jakąś podstawę świadczącą o legalności programu.

graf

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
grummer napisał:
I jest po polsku. Chciałem po prostu kluczyk u nich na stronie zarejestrować. Po prostu lubię mieć jakąś podstawę świadczącą o legalności programu.

Oryginalny program z tej promocji nie miał możliwości takiej zabawy. Był od razu z wbudowanym kluczem.
post96890.html#p96890

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Podstawą legalności tego programu jest plik w folderze głównym o nazwie: pack.dat. W nim zaszyfrowany jest klucz, ten plik pochodzi z promocyjnej instalki. I to wszystko. Jak już pisałem program nie do końca jest pełna wersją, ma zablokowaną możliwość tworzenia pokazu slajdów DVD. Po zakupieniu pełnej wersji wysyłany jest mailem klucz i po jego wpisaniu funkcję tę można odblokować a plik pack,dat zostaje zmieniony i zawiera już wówczas dwa zaszyfrowane klucze, dające możliwość przełączania się pomiędzy wersjami, jak wpiszemy klucz wersji home , ten klucz również dodany będzie do pack.dat i zaszyfrowany .A możliwość przełączania wersji również rośnie. Program rejestrujemy na stronie producenta bez konieczności podawania klucza, możemy założyć konto w Zonerama i wrzucać tam swoje zdjęcia i je udostępniać. Klucz potrzebny jest jedynie do odblokowania konkretnych funkcji każdej wersji. Pamiętam, że w Zoner Photo Studio 10 było tych wersji kilka, nie jestem pewien ale około pięciu...

mavio

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
graf napisał:
alberto napisał:
Nie mogę ani rozpakować, ani zainstalować. Udało się komuś?
To się da rozpakować i zainstalować:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Czysta instalka:

Slim napisał:
alberto napisał:
Nie mogę ani rozpakować, ani zainstalować. Udało się komuś?
Rozpakowany, zainstalowany, niestety - brak polskiej lokalizacji.

Polska wersja programu:

Po zrobieniu nakładki niezbyt dobrze to wygląda, jest info o trialu, wersji pro i wersji pro do zakupienia.
Ja po prosu spolszczyłem program pozyskanymi wcześniej plikami z triala PL.
Mam teraz PL bez tych dodatkowych niepotrzebnych rzeczy.
Polskiej wersji na czysto instalowanej, nie da się kluczem z promocji aktywować.
koledzy :szef chciałem zainstalować zoner w promocji, ale nie działa link z giveawawayoftheday, natomiast instalka od kol Emmersa w wersji pl normalnie instaluje się lecz po przy próbie uruchomienia mam komunikat o braku .dll

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
mavio napisał:
graf napisał:
koledzy :szef chciałem zainstalować zoner w promocji, ale nie działa link z giveawawayoftheday, natomiast instalka od kol Emmersa w wersji pl normalnie instaluje się lecz po przy próbie uruchomienia mam komunikat o braku .dll
Napisz drogi kolego jakiego pliku dll brakuje po zainstalowaniu Zoner Photo Studio 15 PRO przy wykorzystaniu mojego instalatora?
Mój instalator zawiera pliki z polskiej instalki producenta plus plik pack.dat (zawierający dane licencyjne) z instalki promocyjnej giveawawayoftheday, dodatkowo został uzupełniony o podręcznik PDF w języku polskim. Jeśli brakuje jakiegoś pliku dll to znaczy że masz nieaktualny system. Tak,że spisz z komunikatu o braku dll pełną nazwę tego pliku. to postaram się pomóc...
Podaję aktualny link do instalki polskiej wersji PRO Zoner Photo Studio 15

mavio

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
acar napisał:
mavio napisał:
..lecz po przy próbie uruchomienia mam komunikat o braku .dll
to należy sobie uzupełnić ... jak to zrobić..:

tak tylko po próbie włączenia zonera mam taki komunikat: "No DLLs were found in the Waterfall procedure"
jak daje OK to mam komunikat: "Aplikacja nie została właściwie uruchomiona (oxc0000142).Kliknij OK aby zakończyć"
Próbowałem ponownie zainstalować, ale nie pomogło.

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
mavio napisał:
acar napisał:
mavio napisał:
..lecz po przy próbie uruchomienia mam komunikat o braku .dll
to należy sobie uzupełnić ... jak to zrobić..:

tak tylko po próbie włączenia zonera mam taki komunikat: "No DLLs were found in the Waterfall procedure"
jak daje OK to mam komunikat: "Aplikacja nie została właściwie uruchomiona (oxc0000142).Kliknij OK aby zakończyć"
Próbowałem ponownie zainstalować, ale nie pomogło.

Nie jest to błąd aplikacji tylko błąd systemu. Podejrzewam, że masz Windows 7 i pewnie 64 bit. Napisz jaki to system...

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
W takim przypadku otwórz: C: \ Windows \ syswow64 a następnie usuń te pliki:

ippcore-6.1
ippj-6.1
ippjw7-6 .. 1
IPPS-6.1
ippvc-6.1

Są to pliki Inyela instalowane w niektórych systemach opartych na tej platformie, są przyczyną blokowania wielu programów. Przed usunięciem dla pewności możesz zrobić sobie kopie tych plików w jakimś folderze.

mavio

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
Emmers napisał:
W takim przypadku otwórz: C: \ Windows \ syswow64 a następnie usuń te pliki:

ippcore-6.1
ippj-6.1
ippjw7-6 .. 1
IPPS-6.1
ippvc-6.1
1. W moim systemie nie znalazłem tych plików.
2.Zrobiłem tak jak kazałeś tzn. zainstaluj/odinstaluj i niestety problem pozostał; zauważyłem jednak, że na pulpicie mam 2 ikonki tj. Zoner Photo Studio 15 x64 i Zoner Photo Studio 15 .
Tą drugą ikonką uruchamia się program i można w nim otwierać zdjęcia, a pierwszą nie.
Niestety zdjęć bezpośrednio nie mogę otworzyć,bo są skojarzone z programem i właśnie pojawia się nieszczęsny komunikat:
1.otwiera sie okienko - error at loading of ippIP library, w którym jest komunikat: "No DLLs were found in the Waterfall procedure".
Jak daje OK to mam komunikat: "Aplikacja nie została właściwie uruchomiona (oxc0000142)
sorki jak zamieszałem opis, ale Emmers jest the best :piwko

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Sprawdź jeszcze czy tych plików o których piastem nie ma w lokalizacji: C:\Program Files (x86)\Intel\Composer XE 2013\ipp\bin\
Spróbuj też zainstalować to środowisko kompilacyjne Intela używając setup.exe i je zostawić (nie odinstalowywać . Po czym spróbuj odpalić Zoner Studio.

A

Anonymous

Za darmo przez 72 godziny Zoner Photo Studio 15 PRO. Promocja zorganizowana przez portal tipradar.com i firmę Zoner Software.
Conditions and Restrictions:
- This offer ends March 23rd
- For personal, not business use
- No DVD Slideshow function
- No support guarantee
Info o promocji:

Strona z promocją:

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
217
Czy przychodzi jakiś serial na maila, bo do mnie nic nie przychodzi? Czy sama instalka jest jakaś specjalna?

Do góry