- Reakcje/Polubienia
- 479
chopecku: wyłącz adblocka, odśwież stronę (ctrl+F5) i oglądajTrzeba by jeszcze założyć tam konto. To nie Twitter czy Reddit, że można paczać bez rejestrowania.
chopecku: wyłącz adblocka, odśwież stronę (ctrl+F5) i oglądajTrzeba by jeszcze założyć tam konto. To nie Twitter czy Reddit, że można paczać bez rejestrowania.
Nie pier..ol tylko zobacz to:
Możliwe, że plan tusko-niemiecko-ruski polega na ściągnięciu policji na granicę, żeby 11 listopada dokonać w kilku miastach do walk i "ataku na siedziby władz"
Kiedy delegacja rządowa ruszyła pod Pomnik Nieznanego Żołnierza bydło zawiadywane przez PO zaczelo krzyczeć "Jebać PiS"
Rada Europy i kilkanaście państw oczekują od KE wsparcia przy finansowaniu bariery w Polsce na granicy z Białorusią. Jednak von der Leyen nie zgadza się. Jest wściekła, bo kryzys przeszkodził w grillowaniu Polski i próbie przejęcia władzy przez Tuska. A Polska zyskuje wsparcie.
Właśnie dostałem wiadomość że na trasie Marszu od Ronda Dmowskiego do stacji Powiśle lewactwo wywiesza w oknach i na balkonach flagi tęczowe i znak błyskawicy . To jest prowokacja by ktoś z Marszu czymś rzucił.Nie dajmy się sprowokować bo kamery TVN czekają.
Białoruska agencja państwowa Biełta chyba się zagalopowała z propagandą. Cytuje jednego z migrantów: "Polska nie puszcza, choć ja chcę po prostu przejść przez ten kraj bo tam jest nie lepiej niż w Iraku". Co białoruski czytelnik pomyśli o Białorusi w tej sytuacji?
Europoseł ekolo-lewaków Damien Carême proponuje, żeby Unia zaszantażowała Polskę, że nie dostanie kasy z planu odbudowy dopóki nie wpuści imigrantów. "UE ma środki, żeby zmusić Polskę do otwarcia granic. Inaczej będziemy świadkami prawdziwego ludobójstwa."
Jeśli Niemcy przeforsują utworzenie armii europejskiej, to właśnie tacy ludzie będą jej mięsem armatnim wkraczającym do Polski w celu reedukacji nas na "prawdziwych Europejczyków".
to samo pytanie możesz zadać osobie której odpowiedziałem. Zwykła odp. dla zrównoważenia tematyki. Odniosłem wrażenie że gość jest zbulwersowany tą sytuacją z filmu, więc teraz może zobaczyć że na innych "podwórkach" podobne klimaty. Tyle w temacie.a co chciałeś przez to przekazać? że naiwnie zapytam?
dla zrównoważenia tematyki, powiadasz... hm... to co będzie zrównoważeniem tematyki dla palenia flag państwowych, książek, portretów szefa największej partii opozycyjnej, wieszania na szubienicy portretów członków opozycji, etc. etc.?to samo pytanie możesz zadać osobie której odpowiedziałem. Zwykła odp. dla zrównoważenia tematyki. Odniosłem wrażenie że gość jest zbulwersowany tą sytuacją z filmu, więc teraz może zobaczyć że na innych "podwórkach" podobne klimaty. Tyle w temacie.
Owszem, gość jest bardzo zbulwersowany "ciemniackim" praktykom. Jak widać na filmiku z UK, tam też na tym polu nie jest kolorowo.to samo pytanie możesz zadać osobie której odpowiedziałem. Zwykła odp. dla zrównoważenia tematyki. Odniosłem wrażenie że gość jest zbulwersowany tą sytuacją z filmu, więc teraz może zobaczyć że na innych "podwórkach" podobne klimaty. Tyle w temacie.
SpokojnieZastanawiam się nad jednym. Swego czasu był komunikat (informacja) administracji, że Nie uprawiamy polityki
Jakiś czas był spokój, powróciła jedna osoba i ponownie robi się szambo![]()