wybierasz się?Jaka pogoda dziś w Maroku![]()
wybierasz się?Jaka pogoda dziś w Maroku![]()
Twoją odpowiedź można również odwrócić, dla jednych wstawki antbila są ok a dla innych to po prostuOczywiście OXY... Tak widzieć może jakiś kretyn. Kretynów nigdy nie brak, pewnie jakiś się znajdzie...![]()
tak jak napisałem: nie jest mi potrzebny (tani) poklask, piszę bo lubię, posty śmieszne i nieśmieszne wstawiam również z tego samego powodu ... i to wszystko ku pamięci i chwale tego forum, pardon kupa mięci {Twoją odpowiedź można również odwrócić, dla jednych wstawki antbila są ok a dla innych to po prostu![]()
OXY poziom argumentu jest dziecinny dlatego, że każdą odpowiedź można "odwrócić" (jak napisałeś) czy też przerobić w taki sposób, jak to zrobiłeś. Pytanie, czy po takiej modyfikacji pozostaje w niej nadal tyle sensu i związku z rzeczywistością, co przed przeróbką. Napisz mi wprost, ze uważasz, iż po dokonanej przez Ciebie zamianie odpowiada ona forumowej rzeczywistości w równym stopniu, co mój post przed Twoją modyfikacją. Moim zdaniem po dokonanej modyfikacji Twój post miałby tyle wspólnego z rzeczywistością, co wzmocnienie pozycji RP po sojuszu z San Escobar...Twoją odpowiedź można również odwrócić, dla jednych wstawki antbila są ok a dla innych to po prostu![]()
Pytanie, czy po takiej modyfikacji pozostaje w niej nadal tyle sensu i związku z rzeczywistością, co przed przeróbką. Napisz mi wprost, ze uważasz, iż po dokonanej przez Ciebie zamianie odpowiada ona forumowej rzeczywistości w równym stopniu, co mój post przed Twoją modyfikacją. Moim zdaniem po dokonanej modyfikacji Twój post miałby tyle wspólnego z rzeczywistością, co wzmocnienie pozycji RP po sojuszu z San Escobar...![]()
zresztą masy postów antbila nie widziałeś bo zostały skasowane (ukryte) , ostatniego bana na ten temat nie dostał dlatego jest z Marokaktoś inny może to widzieć tak
Równowaga nastąpi po zmianie władzyrównowaga musi być..
by równowaga nie była zwichnięta, podnosząc sukienkę spuszczała oczęta … tyle SztaudyngerPomijając fakt czy posty @bene są żenujące czy też nie, zaobserwowałem pewną prawidłowość. Po jakimkolwiek wpisie wyśmiewającej szeroko rozumianą koalicję obywatelską i palikota/petru bis czyli Szymka, uruchamia się tu paru zagorzałych zwolenników te opcji politycznej, którym wyraźnie się to nie podoba i dają wyraz temu w postaci łapek w dół czy jak powyżej, ataków personalnych..
jak wspomniał oxy, równowaga musi być..
Fakt, mnie również one nie śmieszą, ale nie oceniam, bo nad gustami się nie dyskutuje. Każdy ma tu prawo wstawić co mu się podoba, o ile nie koliduje to z regulaminem i dobrym smakiem... one po prostu takie są ... i dlatego łapki lądują w dół ...
dlatego wybieram łapkę NIE LUBIĘFakt, mnie również one nie śmieszą, ale nie oceniam, bo nad gustami się nie dyskutuje. Każdy ma tu prawo wstawić co mu się podoba, o ile nie koliduje to z regulaminem i dobrym smakiem![]()
bo mi wstawka nie smakuje; o ich żenadzie jest pisane dopiero od paru postów ...
Ciekawe co zrobisz jak łapkę -nie lubię- usunę z forum, w końcu domyślnie takiej łapki nie było a wprowadzona jest testowo.dlatego wybieram łapkę NIE LUBIĘ
bo mi wstawka nie smakuje; o ich żenadzie jest pisane dopiero od paru postów ...
Nie można pominąć kwestii czy post jest żenujący czy nie, bo o to tu chodzi...Pomijając fakt czy posty @bene są żenujące czy też nie, zaobserwowałem pewną prawidłowość. Po jakimkolwiek wpisie wyśmiewającej szeroko rozumianą koalicję obywatelską i palikota/petru bis czyli Szymka, uruchamia się tu paru zagorzałych zwolenników te opcji politycznej, którym wyraźnie się to nie podoba i dają wyraz temu w postaci łapek w dół czy jak powyżej, ataków personalnych..
jak wspomniał oxy, równowaga musi być..
Mam serio napisać dlaczego dałem łapę w dół za tego posta? Nie ma w nim odrobiny humoru czy żartu, a jeżeli jest to jest to poziom jełopa... I żeby nie było - Kamińskiego nie lubię.![]()
../ z naciskiem na sympatyków/
Nie mam potrzeby zamieszczać takich postów, więc nie zamierzam wrzucać w imię zasad źle rozumianej równowagi.Dwuosobowa rada etyki się zebrała żeby oceniać co jest śmieszne a co nie. Mnie też większość rzeczy nie śmieszy ale idę dalej bo sobie tak głupio myślę, że nie jestem sam na świecie i jak mnie nie śmieszy to innych może i niech się śmieją. Ale przecież skoro uważacie, że te żarty są słabe to wrzućcie coś śmiesznego z Donkiem, płaczkiem Szymkiem albo z kimś z LSD.