Hornet no i tutaj się zgadzam. W tym roku powinno byc apogeum i pierdolniecie zdrowe. Potrzeba nowych świeżych ludzi, którzy nie sa połączeni poprzez konotacje rodzinne z byłem aparatem bezpieczeństwa.
polecam wam
oraz drugą część
JKM mówił o całkowitym zniesieniu podatków. Cos w tym jest, musiałbym dokładnie przestudiować to ale wysokość haraczu jaki z nas mafia zwana dalej politykami ściąga jest kosmiczna. Czy szpitale powinny być sprywatyzowane? po części tak. Kiedys byłem stanowczo na nie, ale w chwili kiedy dowiedziałem się, że całoroczny pakiet ubezpieczenia w prywatnej placówce w wawie na dosyć wysokim poziomie jest za 5tyś PLN rocznie i obejmuje dużo więcej świadczeń niż koszyk NFZ to zaczęło robić się logicznie. Zus okrada mnie 850x12=10200pln rocznie. Za taką sumę jestem w stanie zapenić sobie opiekę zdrowotną i odłożyć na starość. W jednej z sieci prywatnej opieki zdrowotnej za 2,5 tyś pln rocznie można mieć opiekę bez stania w kolejce i czekania.Więc zostaje mi 7700 Problemem jest ZUS i NFZ. Nie ma dla nich alternatywy. Alternatywą jesteśmy my

A Grecy? Mają wszystko głęboko tam gdzie słońce nie dochodzi. Pojedz go Grecji i jak dostaniesz paragon to będzie cud!! Zbroją się i robią co chcą. Odnośnie TV TRWAM to mimo wszystko popieram. Nie ja będę oceniał o. Rydzyka. Może i kasy robi ile wlezie ale nie to jest najważniejsze. Najważniejsze jest to, ze w chwili obecnej to jedyna stacja gdzie dowiesz się o wszystkim jak jak to na prawdę wygląda, a nie tak jak upiększają tvn polsat etc. Jest dobry kawał i nie zawaham się go Wam sprzedać
Jeden z ministrów w rządzie Donka chce złożyć dymisję, gdyż jest niezadowolony. Donek wzywa go i pyta:
- Czy nie widzisz tysięcy emigrantów wracających do Polski?
- Nie widzę - odpowiada minister.
- Czy nie widzisz dobrze pracującej służby zdrowia?
- Nie widzę.
- Czy nie widzisz tysięcy kilometrów zbudowanych autostrad?
- Nie widzę.
- To włącz sobie TVN.
no i tak to mniej więcej wygląda