MLJ

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
5211
no nic, będę szukał. Kupiłem Bitdefendera Total Security w promocji na morele za 89 PLN, ale nie jestem zadowolony.
ESS bardziej mi pasował, ale z promocjami ciężko...

BitDefender mnie szczerze rozczarował. Rzekomo zachwalany jako lekki, jest..mułowaty. Onegdaj była to największa wada niemieckiej G-Daty, ale ta w porównaniu do produktu z Rumunii jest leciuteńka. Oczywiście opinia o BD to moja subiektywna ocena, może tylko mój komp się z z BitDefenderem nie lubi, ale mam wrażenie że program i tak nie jest lekki..
Eset zawsze był jednym z najlżejszych, fajny przejrzysty pakiet. Niestety nie za tani..

arlid

Świeżak
Reakcje/Polubienia
4
Jets może aktualnie jakieś działające promo na Bitdefender IS lub TS? Z chęcią bym sprawdził na dłuższa metę.

Mirko

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
7420
F-Secure SAFE na rok ( 5 urządzeń )
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Aby uzyskać licencję, musisz użyć VPN z adresem IP z Wielkiej Brytanii

Ostatnio edytowane przez moderatora:

d0r0t@

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
42
TREND MICRO INTERNET SECURITY
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Mi tam tylko wyskakuje: "Vous n'avez pas complété tous les champs requis ou vos données sont incorrectes" :( - wpisywałam już 2 różne maile, a pole było tylko jedno, to do adresu e-mail, więc nie wiem, o co chodzi. Zwłaszcza, że nigdy wcześniej nie miałam tego pakietu

Ostatnia edycja:

Grandalf

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
56075
Mi tam tylko wyskakuje: "Vous n'avez pas complété tous les champs requis ou vos données sont incorrectes" :( - wpisywałam już 2 różne maile, a pole było tylko jedno, to do adresu e-mail

Pisze "Nie zostały wypełnione wszystkie wymagane pola lub dane są nieprawidłowe".
Być może domena email jest na czarnej liście lub nie wpisałaś wszystkich danych.

d0r0t@

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
42
@Grandalf - Wiem, co tam jest napisane i przecież wyraźnie napisałam, że żadnych innych pól nie było. Ty tam widzisz jakieś inne pola? A maila mam z Gmail, więc nie wiem dlaczego miałby być na czarnej liście. Jakaś ściema z tą niby promocją chyba

Grandalf

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
56075
@Grandalf - Wiem, co tam jest napisane i przecież wyraźnie napisałam, że żadnych innych pól nie było. Ty tam widzisz jakieś inne pola? A maila mam z Gmail, więc nie wiem dlaczego miałby być na czarnej liście. Jakaś ściema z tą niby promocją chyba

Czytałem twoją wypowiedź zanim ją edytowałaś, więc nie wiedziałem że wiesz co tam pisze.
A co do reszty to fakt, jest tylko okienko na wpisanie emaila.

d0r0t@

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
42
W takim razie może ktoś sprawdzić tę promocję, czy w ogóle działa? I nawet nie wiadomo, na jak długo jest ten pakiet za free

lugger

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
1593
W takim razie może ktoś sprawdzić tę promocję, czy w ogóle działa? I nawet nie wiadomo, na jak długo jest ten pakiet za free
Jakoś tak na początku miesiąca promo działało ale tylko jak dla mnie na gmaila. Teraz - sprawdzone przeze mnie 3 minuty temu na gmaila i dwa inne adresy - niestety nie dało sukcesu. Komunikat z francuskiego na polski: Nie ukończyłeś wszystkich wymaganych pól lub Twoje dane są nieprawidłowe. ps. Pakiet był na rok

Do góry