thorsten

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
Wątpię :p
Ale takie zagadki są fajne i zawsze ktoś się czegoś z tej dyskusji dowie o programie ;)
@Edycja:
Z pożytecznych opcji spodobały mi się takie:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Natomiast co do zapory, to znalazłam tylko tyle:
- ale nie jestem pewna co dokładnie robi ów Firewall Booster. Tzn. wiem co tam jest napisane, ale nic konkretnego mi to nie mówi...
W każdym razie program kazał mi odinstalować Zone Alarm i teraz nie wiem, co mam zrobić. Czy muszę sobie poustawiać ręcznie reguły w zaporze systemowej? To strasznie niewygodne i czasochłonne będzie :( Liczyłam właśnie na jakąś wygodną zaporę w takim pakiecie, żeby sobie jednym kliknięciem ustawić regułę dla danego programu, a tu nic takiego nie znalazłam
============================================================================================
Zainstaluj sobie - OneClickFirewall -. Super sprawa. Wystarczy najechać kursorem na program w folderze instalacji danego programu i kliknąć prawym przyciskiem myszy. Rozwinie sie menu w którym będzie opcja blokuj - odblokuj połączenie z internetem. Zablokowany program pojawia się w systemowej zaporze na czerwono i jest zablokowany w obie strony - wyjście - wejście.
Naprawdę extra sprawa. A zapora systemowa jest ok. Po co przeładowywać system .

Camel1965

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
35191
ITL Total Security 1.0 giveaway
itl-total-security.png

ITL Total Security jest jednym z wiodących programów antywirusowych dla systemów Windows. Jest to wszechstronne narzędzie bezpieczeństwa, które blokuje wszystkie rodzaje infekcji i zapewnia ochronę w czasie rzeczywistym przez cały czas.

Ostatnia edycja:

Grandalf

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
56070
AVG Internet Security 2018 na rok

Skasowałem bo klucz jednak jest nielegalny

Ostatnio edytowane przez moderatora:

al

Marszałek Forum
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
11527
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Ostatnio edytowane przez moderatora:

Grandalf

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
56070
To jest klucz ogólnie dostępny. Łatwo go można w googlach znaleźć. Kolejna cudowna promocja z tej strony :facepalm
Ha ha, faktycznie. Nie używam tego AV, więc nie sprawdzałem. Ale teraz wrzuciłem klucz w google i pełno wyników :D
Poza tym, comss.ru dość często serwuje odgrzewane kotlety oraz parę nieśmiertelnych :)

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
27897
Miasto
Trololololo

ogromny

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Jest sens używać tego avg, czy lepiej nie próbować?

Do góry