Mirko

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
7420

fluid

super saiyajin...
Fąfel
Reakcje/Polubienia
47

Mirko

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
7420

rejestor

Wygadany
Reakcje/Polubienia
2
giveawayday napisał:
Za darmo Ashampoo Anti-Virus 2014. Stara rejestracja a może już nowa + nowa instalka = licencja na czas nieograniczony. Przynajmniej tak mam u siebie.

Link do instalki:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Rejestracja programu:

Jeżeli ktoś miał zainstalowany ten antywirus z poprzedniej promocji,to program informuje,że licencja wygasła pomimo ponownej rejestracji i nowego klucza.

A

Anonymous

rejestor napisał:
Jeżeli ktoś miał zainstalowany ten antywirus z poprzedniej promocji,to program informuje,że licencja wygasła pomimo ponownej rejestracji i nowego klucza.
Musisz wziąć nową instalkę:

Każdy program z promocji ma swoją stronę rejestracyjną. Rzadko się zdarza, żeby serial zaskoczył z inna wersją programu, ale czasami jest to możliwe.

Nie mniej jednak licencję będziesz miał na 180 dni. Wczoraj kilka razy komputer restartowałem, ale z nieznanych mi przyczyn licencja była na czas nieograniczony. W przypadku tego programu zawsze po restarcie pojawiała się informacja, że jest na pół roku. Dopiero dzisiaj wszystko wróciło do normy. TYLKO 180 DNI.

rejestor

Wygadany
Reakcje/Polubienia
2
giveawayday napisał:
rejestor napisał:

Każdy program z promocji ma swoją stronę rejestracyjną. Rzadko się zdarza, żeby serial zaskoczył z inna wersją programu, ale czasami jest to możliwe.

Nie mniej jednak licencję będziesz miał na 180 dni. Wczoraj kilka razy komputer restartowałem, ale z nieznanych mi przyczyn licencja była na czas nieograniczony. W przypadku tego programu zawsze po restarcie pojawiała się informacja, że jest na pół roku. Dopiero dzisiaj wszystko wróciło do normy. TYLKO 180 DNI.

Tak też zrobiłem, świeża instalka i klucz.Program się ładnie uruchomił po czym przy próbie aktualizacji, niestety "twoja licencja wygasła", ale tragedii nie ma promocji w tych dniach na inne programy jest sporo.

alojzy

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
rejestor napisał:
giveawayday napisał:
rejestor napisał:

Tak też zrobiłem, świeża instalka i klucz.Program się ładnie uruchomił po czym przy próbie aktualizacji, niestety "twoja licencja wygasła", ale tragedii nie ma promocji w tych dniach na inne programy jest sporo.
Kilkadziesiąt wątków wcześniej pisałem post z kodem do klucza rejestru który eliminuje informacje o wykorzystanej licencji z poprzednich instalowań antywirusa, moja sprawa dotyczyła avg, proponuję jeśli ktoś ma cykora, że klucz zrobi jakieś czry mary z rejestrem, zrobić kompletną kopię rejestru, spróbować zastosować ten klucz rejestru, jeśli pomoże to oki jeśli nie to wrócić do starego sprawdzonego. W moim przypadku pomogło, musiałem bodajże wyłączyć po następnym restarcie uruchamianie selektywne w msconfig czy coś podobnego bo mi się instalator windows włączał. Spróbować nie zaszkodzi. Klucz rejestru dotyczył windows 7 x64

Mirko

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
7420
F-Secure Internet Security 2015 na 3 miesiące
F-Secure Antivirus for PC and Mac 2015 na 3 miesiące

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Do góry