Chciałbym skorzystać z promocji na Bitdefenders Total Security 2015. Czy ktoś z Was może mi powiedzieć czy muszę ściągać plik instalacyjny z podanych lokalizacji czy mogę ściągnąć w polskiej wersji językowej? Kod licencyjny już dostałem.
powinien ruszyć z polską wersjąpavlovsky napisał:Chciałbym skorzystać z promocji na Bitdefenders Total Security 2015. Czy ktoś z Was może mi powiedzieć czy muszę ściągać plik instalacyjny z podanych lokalizacji czy mogę ściągnąć w polskiej wersji językowej? Kod licencyjny już dostałem.
Możesz instalować polską wersję. Ja tak zrobiłem. Instalacja bez problemu. Jestem b. zadowolony, bo w porównaniu do poprzednio zainstalowanego Normana użycie ramu spadło o kilkanaście procent.pavlovsky napisał:Chciałbym skorzystać z promocji na Bitdefenders Total Security 2015. Czy ktoś z Was może mi powiedzieć czy muszę ściągać plik instalacyjny z podanych lokalizacji czy mogę ściągnąć w polskiej wersji językowej? Kod licencyjny już dostałem.
Dusiek napisał:A jo nimom konta na FB a tu taki cukierek![]()
Jak wykonać 2 krok, pierwszy -zrobiony. Jak daję send to pojawia się okienko wiadomości, w której rozumiem,że wklejam link do miejsca, gdzie udostępniłem na fejscie.Mirko napisał:Emsisoft Anti-Malware 9 na 1 rok
![]()
Nie zapominamy!
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
![]()
Nie wiadomo jak długo będzie trwała promocja,więc![]()
Myślę że najlepiej swój, z jedno razowym nie wiadomo jak będziemavio napisał:Jak wykonać 2 krok, pierwszy -zrobiony. Jak daję send to pojawia się okienko wiadomości, w której rozumiem,że wklejam link do miejsca, gdzie udostępniłem na fejscie.
Ale żeby wysłać wiadomość, to jaki adres mail mam wstawić?
Jak ktos dobrze trafi to czasem klucz pasuje do emisoft internet securityMirko napisał:Myślę że najlepiej swój, z jedno razowym nie wiadomo jak będziemavio napisał:Jak wykonać 2 krok, pierwszy -zrobiony. Jak daję send to pojawia się okienko wiadomości, w której rozumiem,że wklejam link do miejsca, gdzie udostępniłem na fejscie.
Ale żeby wysłać wiadomość, to jaki adres mail mam wstawić?![]()
mavio napisał:Jak wykonać 2 krok, pierwszy -zrobiony. Jak daję send to pojawia się okienko wiadomości, w której rozumiem,że wklejam link do miejsca, gdzie udostępniłem na fejscie.Mirko napisał:Emsisoft Anti-Malware 9 na 1 rok
![]()
Nie zapominamy!
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
![]()
Nie wiadomo jak długo będzie trwała promocja,więc![]()
Ale żeby wysłać wiadomość, to jaki adres mail mam wstawić?
włóczykij napisał:Witam, klucz do Emsisoft przychodzi na skrzynkę?
Odsyła naMirko napisał:
Odsyła nawaderr73 napisał:Mirko napisał: