angellomichel387

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
1052
A

Anonymous

IKARUS antivirus- na 3 m-ce za darmo
IIKARUS anti.virus to rozbudowany i skuteczny program antywirusowy, zapewniający pełne bezpieczeństwo komputerów stacjonarnych i przenośnych.Program wyszukuje i automatycznie likwiduje wszystkie zagrożenia z sieci. Skanuje pojedyncze partycje lub całą zawartość dysku twardego. Dodatkowo posiada harmonogram zadań, wbudowaną kwarantannę do przechowywania różnych wykrytych wirusów, a także oferuje możliwość zabezpieczenia wszystkich ustawień programu hasłem.

IKARUS anti.virus został wyposażony w nowoczesny silnik IKARUS ScanEngine, moduł antyspamowy i dodatkową funkcję monitorującą pocztę elektroniczną. Skutecznie analizuje i dokładnie sprawdza wszystkie przychodzące wiadomości wraz z dołączonymi do nich załącznikami. Wykrywa wirusy, konie trojańskie, keyloggery, robaki, spyware, adware, dialery, rootkity, a także pliki cookie (ciasteczka).

Program IKARUS anti.virus zabezpiecza i chroni system operacyjny w czasie rzeczywistym. Na bieżąco monitoruje komputer i w momencie wykrycia jakiegokolwiek zagrożenia informuje o tym użytkownika. Obsługuje on platformę Microsoft SharePoint, tworzy raport zapisując wszystkie wykonane działania, a także automatycznie aktualizuje bazę wirusów (VDB).

JE5vaIi.png
źr-dobreprogramy/instalki.pl

Wczoraj znalazłem tą promocje i sprawdziłem czy działa- działa :ok dziś dostałem klucz :yhy (więc trzeba za nim trochę czekać)
przy rejestracji proszą o podanie nr tel, ale to nie problem:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
link do programu :

pozdrawiam :hippie

Siw-y

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Mirko napisał:
Bitdefender Internet Security 2016 na 6 miesięcy
Przez 3 dni

Skąd teraz wziąć kod aktywacyjny tak jak to było przy 2015?
Bo teraz to tylko przysyłają link do instalki ale po instalacji się nie aktywuje.

Camel1965

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
37521
Kaspersky Antywirus 365 Beta v.16.0.0.678 licencja na rok.
Info i link na stronie:

WAŻNE! Licencja na 1 rok (365 dni) w tej wersji jest dostępna tylko podczas instalacji i aktywacji z IP Federacji Rosyjskiej.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30452
Miasto
Trololololo
w sumie z tego co kukałem to wystarczy Rosyjskie IP podczas aktywacji a potem można zmienić na Polskie i będzie śmigać, jak ktoś chce mieć program po angielsku zamiast po rosyjsku to trzeba wcisnąć Shift i F12 i będzie po en.

A

Anonymous

Camel1965 napisał:
Kaspersky Antywirus 365 Beta v.16.0.0.678 licencja na rok.
Info i link na stronie:

WAŻNE! Licencja na 1 rok (365 dni) w tej wersji jest dostępna tylko podczas instalacji i aktywacji z IP Federacji Rosyjskiej.
tak czy inaczej promo i program wart uwagi :ok

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Do góry