Na obecną chwilę jeszcze nie.Czy BD Total Security 2016 dostępny jest w języku polskim?
Na obecną chwilę jeszcze nie.Czy BD Total Security 2016 dostępny jest w języku polskim?
Ta stronka a raczej jej autor to sobie jaja robią z czytelnikówCamel1965 napisał:Avast Antivirus 2016 1 Year License key
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
ponieważ ten avast to wersja darmowa i do takiej również potrzebny jest klucz ale oczywiście uzyskujemy go za darmola, natomiast na tamtej stronce trzeba dodatkowo ćwierknąć, fejsbuknąć lub guglnąć
.Dziwne aczkolwiek pomysłowy sposób na reklamę na portalach społecznościowych.
nie wszyscy zachwycili się Win 10 i sporo ludzikówsaper1972 napisał:Niekompatybilny z Win 10
Informacja pochodzi ze strony Freisoft.Promocja pełnej wersji programu antywirusowego Kaspersky Internet Security 2016 z legalnym kluczem ważnym przez 3 miesiące. Oferta promocyjna dostępna jest na hiszpańskiej stronie, więc żeby skorzystać, należy załączyć w przeglądarce klienta VPN lub użyć PROXY. W polu zgłoszenia wpisujesz swój mail, najlepiej z końcówką .com nie .pl. Na podany adres otrzymasz wiadomość zwrotną z linkiem do pobrania instalatora. Warto też skorzystać z translatora i przetłumaczyć tekst z hiszpańskiego na polski.
Info tutaj:3 listopada premierę miała nowa wersja popularnego oprogramowania antywirusowego Bitdefender 2016. Program został przeprojektowany i uzupełniony o szereg udoskonalonych funkcjonalności. Bitdefender przetwarza ogromne ilości danych, by w czasie krótszym niż sekunda zidentyfikować i złośliwe programy mogące zagrozić bezpieczeństwu komputera.

To nie była żadna promocja tylko informacja o wydaniu polskiej wersji i link do triala.Ten po polsku jest na 30 dni. Godzinę wcześniej zainstalowałem Bita z jednej z ostatnich promocji po angielsku. Niektóre są jeszcze aktualne, ale trzeba zarejestrować przez niemieckie IP. Następnie odinstalowałem angielską wersję i zainstalowałem polską. No i mam Bita po polsku na 180 dni.